- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 31,876
Rom atarken system yazılımını sildim. Software install failed diye bir hata veriyor. Ne yapmam gerek?
@wpa_supplicant
@wpa_supplicant
Atıyorum.Resmini atar mısın?
Resmini atar mısın?
Rom atarken değil. TWRP'de system dosyasını sildim. PC'de yüklü şuan stock rom dosyası ama nasıl kuracağımı bilmiyorum. Böyle bişey buldum olur mu?ROM atarken mi? Kurmaya çalıştığın şeyin linkini atar mısın? Stock kurtarma ile custom ROM kurulmaz.
Hangi bölümleri sildin?Rom atarken değil. TWRP'de system dosyasını sildim. PC'de yüklü şuan stock rom dosyası ama nasıl kuracağımı bilmiyorum. Böyle bişey buldum olur mu?
systemHangi bölümleri sildin?
Bundan sonra hangi ROM dosyasını flashladın?system
cache
data
dalvik art cache.
flashlamadım. rom dosyasını bulamadım rom seçme yerinde. kapatıp tekrar bilgisayardan atacaktım romu. telefonu açamadımBundan sonra hangi ROM dosyasını flashladın?
Fastboot açılabilir, PC ye bağla, ardından "reboot system now" a bas, ses kısma tuşuna basılı tut. Bootloader kilidini açarken kullandığın ekran gelmesi lazım.flashlamadım. rom dosyasını bulamadım rom seçme yerinde. kapatıp tekrar bilgisayardan atacaktım romu. telefonu açamadım
evet geldi.Fastboot açılabilir, PC ye bağla, ardından "reboot system now" a bas, ses kısma tuşuna basılı tut. Bootloader kilidini açarken kullandığın ekran gelmesi lazım.
PC de adb klasörüne gir, sağ tık + shift tuşuna bas, PowerShell pencersini başlat.evet geldi.
açtımPC de adb klasörüne gir, sağ tık + shift tuşuna bas, PowerShell pencersini başlat.