Neler Yeni

🔥İndirim Huawei Pura 70 32.199 TL

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,588
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
Qwerty1029384756
Yazılım konusunda Android 5 ten kötü. (Google desteklemiyor)

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Ali
Yurtdışı sıfır 24Ultra alıp 4+4 ay kullanabilir sonra kayıt ettirebilirsiniz. Performans ve kamera olarak daha memnun kalırsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,959
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye

PatIıcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Bahadır Kağan
Yurtdışı sıfır 24Ultra alıp 4+4 ay kullanabilir sonra kayıt ettirebilirsiniz. Performans ve kamera olarak daha memnun kalırsınız.
Hocam çok kayit konularindan anlamam ama baktığım bir telefon var Xiaomi 13 ultra direnç kayıtlı diye geçiyor tam olarak ne ve sağlam bişey mi

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Ali
kayıt hala yok s24 serisi için ama riske girmek isteyenler alabilir.
Kayıt var sadece Türkiye'de server kapalı. Yurtdışından getiren elemanlar direk kayıtlı da getirebiliyor hocam. Tercih meselesi... Pixel telefonlara (5 ve sonrası) hiç kayıt olmuyordu. Şimdi hepsine oluyor. O zaman alanlar komple riske girip aldılar şimdi kahkaha atıyorlar 😂
Hocam çok kayit konularindan anlamam ama baktığım bir telefon var Xiaomi 13 ultra direnç kayıtlı diye geçiyor tam olarak ne ve sağlam bişey mi
Cihazın içi açılıp anakarta müdahale ediliyor. İli bilen üç beş usta var. YouTube dahil takip ediyorum. Ama bilmeyenin elinde cihaz çöp olur. Ona göre Facebook gruplarında sorup referans alıp öyle satın alın. Sonra üzülmeyin. Bana kalırsa 2.el temiz server kayıtlı 23 ultra alın daha memnun kalırsınız.

PatIıcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Bahadır Kağan
Kayıt var sadece Türkiye'de server kapalı. Yurtdışından getiren elemanlar direk kayıtlı da getirebiliyor hocam. Tercih meselesi... Pixel telefonlara (5 ve sonrası) hiç kayıt olmuyordu. Şimdi hepsine oluyor. O zaman alanlar komple riske girip aldılar şimdi kahkaha atıyorlar 😂

Cihazın içi açılıp anakarta müdahale ediliyor. İli bilen üç beş usta var. YouTube dahil takip ediyorum. Ama bilmeyenin elinde cihaz çöp olur. Ona göre Facebook gruplarında sorup referans alıp öyle satın alın. Sonra üzülmeyin. Bana kalırsa 2.el temiz server kayıtlı 23 ultra alın daha memnun kalırsınız.
Peki bu server kayıtta kapanma gibi bir durum oluyormu

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Ali
Peki bu server kayıtta kapanma gibi bir durum oluyormu
Kullanmadığın başka bir telefonun kaydını attırırsan ihtimal çok çok düşer. Özellikle Samsung telefon olursa daha iyi diyorlar. Samsung güvenli klasör vb özellikleri kullanmak için...

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Grant
Şuan Huawei kullanıyorum ama tekrar almayacağım telefonlar listesinde. Google eksikliği hissediliyor + olarak gspace vs. kullanıyorum ama orjinali varken onu kullanmaktanda pek hoşlanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,805
Üyeler
168,852
Son üye
winstonredf
Top Bottom