Neler Yeni

🔥İndirim Huawei Watch Fit 3 2.999TL

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,919
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Aldım, biraz inceleme videosu izleyip duruma göre iptal ederim belki. İlk akıllı saat siparişim olduğu için kafamda soru işaretleri var.

Nuke44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Ata
Aldım, biraz inceleme videosu izleyip duruma göre iptal ederim belki. İlk akıllı saat siparişim olduğu için kafamda soru işaretleri var.
Samsung watch 4 almıştım şarjı 1 gün maks gidiyor, bence iyi ki Huawei almışsınız bunların şarjı bayağı gidiyor

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Rusty
şimdi aklını karıştırayım elin ayağın birbirine dolansın
yeni hesabın varsa 1874 e geliyor.
eğer peşin alacaksan 50 lira ve %10 geri ödeme de var.

• Üzgün
Reaksiyonlar: B1L0

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Mehmet B
neredeyse 2025 e girecegiz ama hala ekran kasa oranları berbat , istedigi kadar özellik olsun bu ekran kasa oranıyla asla tercih edilmez.
replika apple watchların bile ekran kasa oranı daha iyi

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
OZAN TANKUŞ
Saati ilk çıktığı günden beri kullanıyorum. Sorularınıza açığım.

RELAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Furkan Tekemen
neredeyse 2025 e girecegiz ama hala ekran kasa oranları berbat , istedigi kadar özellik olsun bu ekran kasa oranıyla asla tercih edilmez.
replika apple watchların bile ekran kasa oranı daha iyi
Genelde %70 ekran kasa oranları var. O kadar akıllı saat falan çıktı hala tam ekran yapamadılar cidden

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Berk
Hangi telefonla kullanıyorsunuz ? En memnun olduğunuz özellikler neler
arkadaşımda var incelik hafiflik appledan kibar kanka apple watch 9 var bende sarj 1.5 gün gidiyor 1 ayda kullanmayı bıraktım ben her gün telefon gibi sarja takamam saati gerçekten unutuyosun ya da bayıyor.İsterse cok özelligi olsun ve emin ol cogu özelligi kullanmıuyorsun bile telefondan yapıyorsun.huaweide apple a kıyasla sesli mesaj göndermne ve ekg falan yok boş özellikler arama olması bana yetiyor onun haricinde teli elime alıp isimi hallediyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Berk
Genelde %70 ekran kasa oranları var. O kadar akıllı saat falan çıktı hala tam ekran yapamadılar cidden
o problemi ben arka tema siyah yapıp kullanınca cözüyorum cok sık duruyor tam ekran gibi.Bence cok problem değil 8 10 gün sarjı giden kibar bi saat 3bin tl sonucta gayet ucuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

ürünün görseline koyulan görselin gerçekle alakası yok videolardan bakabilirsiniz tamamen rezalet
ben gittim teknosada inceledim arkadaşımda saati aldı aynısı bir problem yok sorununuzu anlayamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,733
Üyeler
161,894
Son üye
jackass
Top Bottom