Mr.White
80+ Bronze
Hangi video hocam atarsanız bi bakayıminceleme videosunda vardı sanki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Var.Saatte sesli görüşme var mı
Hangi video hocam atarsanız bi bakayıminceleme videosunda vardı sanki
Var.Saatte sesli görüşme var mı
Bu saat ile NFC ödemesi yapabiliyor muyuz, Akbank uygulamasını indirip.3 bine redmi watch 4 satılıyor. Onu almayı düşünüyordum ama kafamı karıştırdı bu model.
HUAWEI WATCH FIT 3 - HUAWEI Türkiye
HUAWEI WATCH FIT 3, 1,82 inç AMOLED ekranlı ultra ince tasarımı, çok yönlü spor ve kapsamlı sağlık yönetimiyle son derece kullanışlı ve şık bir forma sahip. Keyfini çıkarmanız için 10 güne varan uzun bir pil ömrü sunar.consumer.huawei.com
Siparişi verdim. Gelince inceleme yazarım.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
2. veya 3. sayfa da cevaplarda var hocam İngilizce
Whatsapp'dan mesaj geldiğinde bildirimi hazır cevaplarla emojilerle cevaplayabiliyorsun diye biliyorum. Ama sadece Android cihazlar için geçerli. Apple cihazlar desteklemiyor.mesaj gönderme var mı anlayamadım aydınlatabilecek var mı
Bu saatlere huaweinin kendi yaptıgı appler haricinde app yukleme gibi bir durum olmuyor.Bu saat ile NFC ödemesi yapabiliyor muyuz, Akbank uygulamasını indirip.
Birkaç özelliği dışında uyumlu diye biliyorum. ben de 14 pro kullanıyorum aldım 1 taneApple ile uyumlu mu? 14 Pro kullanıyorum, alınır mı?
Nası yani spotify felan yüklenmiyor muWhatsapp'dan mesaj geldiğinde bildirimi hazır cevaplarla emojilerle cevaplayabiliyorsun diye biliyorum. Ama sadece Android cihazlar için geçerli. Apple cihazlar desteklemiyor.
Bu saatlere huaweinin kendi yaptıgı appler haricinde app yukleme gibi bir durum olmuyor.
Birkaç özelliği dışında uyumlu diye biliyorum. ben de 14 pro kullanıyorum aldım 1 tane
Evet yuklenmıyor. tam anlamıyla akıllı bir saat arıyorsanız bütçeyi arttırmanız gerekiyor. Bunlar daha çok akıllık bileklik diye geçiyor. spor, daha az sensör, huawei kendi uygulamaları, gps ve 3-5 kullanışlı özellik vsNası yani spotify felan yüklenmiyor mu
Peki telefondan açtığımız müziği görüntüleyip pause,play, nextleyebiliyor muyuz?Evet yuklenmıyor. tam anlamıyla akıllı bir saat arıyorsanız bütçeyi arttırmanız gerekiyor. Bunlar daha çok akıllık bileklik diye geçiyor. spor, daha az sensör, huawei kendi uygulamaları, gps ve 3-5 kullanışlı özellik vs
Baya güzele benziyor, Huawei yapıyor bu işi ya. Kulaklığını aldım çok memnunum, eğer akıllı saat istesem de bunu alırdım.3 bine redmi watch 4 satılıyor. Onu almayı düşünüyordum ama kafamı karıştırdı bu model.
HUAWEI WATCH FIT 3 - HUAWEI Türkiye
HUAWEI WATCH FIT 3, 1,82 inç AMOLED ekranlı ultra ince tasarımı, çok yönlü spor ve kapsamlı sağlık yönetimiyle son derece kullanışlı ve şık bir forma sahip. Keyfini çıkarmanız için 10 güne varan uzun bir pil ömrü sunar.consumer.huawei.com
Siparişi verdim. Gelince inceleme yazarım.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Watch GT3 alırım daha iyiEvet yuklenmıyor. tam anlamıyla akıllı bir saat arıyorsanız bütçeyi arttırmanız gerekiyor. Bunlar daha çok akıllık bileklik diye geçiyor. spor, daha az sensör, huawei kendi uygulamaları, gps ve 3-5 kullanışlı özellik vs
2-3 gün değil 7 gün. Hatta xiaomilerde 20 gün.Bu saatte 2 3 gün rahat götürüyor zaten kullanıma bağlı özellikler artınca şarj süresi azalıyor yapacak bişi yok.
VarSaatte sesli görüşme var mı
Ödeme var ama uygulama şeklinde olur mu bilemiyorum.Bu saat ile NFC ödemesi yapabiliyor muyuz, Akbank uygulamasını indirip.
Hocam sepette fiyat 4199 a düşüyor bende2-3 gün değil 7 gün. Hatta xiaomilerde 20 gün.
Var
Ödeme var ama uygulama şeklinde olur mu bilemiyorum.