Neler Yeni

HUAWEİ Y7 2019 EKRAN SORUNU

RepePepe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Necip Okur
merhaba, huawei Y7 2019 (DUB-LX1 ) Modeli kullanıyorum.
1 aydır ghosting sorunu yaşıyorum ve bu konuda ne yapmam lazım yeni ekran mı almam lazım?

melidoas6

80+ Silver
Ekranı düşük parlaklıkta kullan piksel tamir eden uygulamaları dene ama kalıcı çözüm istiyorsan ekranı değiştirmen gerekiyor

RepePepe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Necip Okur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yeni eor
Ekranı düşük parlaklıkta kullan piksel tamir eden uygulamaları dene ama kalıcı çözüm istiyorsan ekranı değiştirmen gerekiyor
evet öyle kullanıyordum dayandım ama tamamen gitmeye başladı en az 10 sn bile dayanmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran linki atabilir misin

melidoas6

80+ Silver
Bende Xiaomi var aynı sorunu yaşıyorum panelin adını unuttum şuan ama YouTube dan vs araştırarak sorun çıkarmayan ekranları bulabilirsin yada teknik servisede gönderebilirsin

RepePepe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Necip Okur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende Xiaomi var aynı sorunu yaşıyorum panelin adını unuttum şuan ama YouTube dan vs araştırarak sorun çıkarmayan ekranları bulabilirsin yada teknik servisede gönderebilirsin
bu cıtalı cıtasız muhabbeti var onu anlayamadım işte
Mesaj otomatik birleştirildi:

atabilir misinz

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,507
Üyeler
168,456
Son üye
zyl0x
Top Bottom