mesela hangi parçalar ?Hayır alınmaz. Parçaları oldukça berbat. Çok daha iyi fiyatlara çok daha iyi sistemler çıkacağından eminim. 45,000₺'ye değmez.
Çıkar bekliyorum dostum param hazır hemen alacağım.Hayır alınmaz. Parçaları oldukça berbat. Çok daha iyi fiyatlara çok daha iyi sistemler çıkacağından eminim. 45,000₺'ye değmez.
fake herhalde sallamesela hangi parçalar ?
Sence alınır mımesela hangi parçalar ?
45,000₺ verip Inno3D gibi ısınma sorunları ve en düşük kalite parça kalitesine sahip bir ekran kartı mı almak istiyorsun? AIGO diye ne güdüğü belirsiz bir güç kaynağı mı almak istiyorsun? Lexar Ares diye mHz değerlerini doğru dürüst verip vermediği belli bile olmayan alt marka bir RAM mi almak istiyorsun? 45,000₺ verip? Bu sitede bu fiyata çok daha iyi sistemler paylaşıldı. Şu soruyu sorman seni komik duruma düşürüyor. Forumda engellenecek bir kişi daha çıktı.mesela hangi parçalar ?
özelleştirme neler yaptınız 44k olduÇıkar bekliyorum dostum param hazır hemen alacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
fake herhalde salla
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sence alınır mı
Atar mısın peki kardeşim daha iyi paylaşıldı dediğini45,000₺ verip Inno3D gibi ısınma sorunları ve en düşük kalite parça kalitesine sahip bir ekran kartı mı almak istiyorsun? AIGO diye ne güdüğü belirsiz bir güç kaynağı mı almak istiyorsun? Lexar Ares diye mHz değerlerini doğru dürüst verip vermediği belli bile olmayan alt marka bir RAM mi almak istiyorsun? 45,000₺ verip? Bu sitede bu fiyata çok daha iyi sistemler paylaşıldı. Şu soruyu sorman seni komik duruma düşürüyor. Forumda engellenecek bir kişi daha çıktı.
Anakartı b650mp den b650 M R yaptım ramleri 16 gb dan 32 yaptım lexar ares soğutucu ekledim peerless ssdyi 6000/4000 kingston 1tb yaptımözelleştirme neler yaptınız 44k oldu
Çıkacağından eminsin pekala bekleyelim.Hayır alınmaz. Parçaları oldukça berbat. Çok daha iyi fiyatlara çok daha iyi sistemler çıkacağından eminim. 45,000₺'ye değmez.
RAM 32 olsun istiyorum bir de Kasa fanları kötü deniliyor +Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
lexar arese ne idüğü belirsiz mi dedin sen utanmadan hahaha45,000₺ verip Inno3D gibi ısınma sorunları ve en düşük kalite parça kalitesine sahip bir ekran kartı mı almak istiyorsun? AIGO diye ne güdüğü belirsiz bir güç kaynağı mı almak istiyorsun? Lexar Ares diye mHz değerlerini doğru dürüst verip vermediği belli bile olmayan alt marka bir RAM mi almak istiyorsun? 45,000₺ verip? Bu sitede bu fiyata çok daha iyi sistemler paylaşıldı. Şu soruyu sorman seni komik duruma düşürüyor. Forumda engellenecek bir kişi daha çıktı.
Yazık okuduğunu da anlayamıyorlexar arese ne idüğü belirsiz mi dedin sen utanmadan hahaha
Lexar Ares diye mHz değerlerini doğru dürüst verip vermediği belli bile olmayan alt marka bir RAM mi almak istiyorsun?Yazık okuduğunu da anlayamıyor
Aıgoya demiş bro onu anlatmış ha dediğin gibi idüğü olacak.Lexar Ares diye mHz değerlerini doğru dürüst verip vermediği belli bile olmayan alt marka bir RAM mi almak istiyorsun?
senin yazdığın bu, ayrıca ne güdüğü belirsiz diye bir şey yok ne idüğü olacak keko musun nesin sen