Neler Yeni

Hunter 7A indirim sistem

Ps4cü35

80+ Bronze
IMG_9002.png

Bu sistem alınır mı bu şekilde selamlar herkese Kasım ayı indirimleri devam eder mi beklemeyip bunu almak mantıklı olur mu

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Rüveyda Akın
Hayır alınmaz. Parçaları oldukça berbat. Çok daha iyi fiyatlara çok daha iyi sistemler çıkacağından eminim. 45,000₺'ye değmez.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,918
İsim
1

Ps4cü35

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır alınmaz. Parçaları oldukça berbat. Çok daha iyi fiyatlara çok daha iyi sistemler çıkacağından eminim. 45,000₺'ye değmez.
Çıkar bekliyorum dostum param hazır hemen alacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

mesela hangi parçalar ?
fake herhalde salla

mesela hangi parçalar ?
Sence alınır mı

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Rüveyda Akın
mesela hangi parçalar ?
45,000₺ verip Inno3D gibi ısınma sorunları ve en düşük kalite parça kalitesine sahip bir ekran kartı mı almak istiyorsun? AIGO diye ne güdüğü belirsiz bir güç kaynağı mı almak istiyorsun? Lexar Ares diye mHz değerlerini doğru dürüst verip vermediği belli bile olmayan alt marka bir RAM mi almak istiyorsun? 45,000₺ verip? Bu sitede bu fiyata çok daha iyi sistemler paylaşıldı. Şu soruyu sorman seni komik duruma düşürüyor. Forumda engellenecek bir kişi daha çıktı.

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,918
İsim
1
Çıkar bekliyorum dostum param hazır hemen alacağım.

fake herhalde salla

Sence alınır mı
özelleştirme neler yaptınız 44k oldu

Ps4cü35

80+ Bronze
45,000₺ verip Inno3D gibi ısınma sorunları ve en düşük kalite parça kalitesine sahip bir ekran kartı mı almak istiyorsun? AIGO diye ne güdüğü belirsiz bir güç kaynağı mı almak istiyorsun? Lexar Ares diye mHz değerlerini doğru dürüst verip vermediği belli bile olmayan alt marka bir RAM mi almak istiyorsun? 45,000₺ verip? Bu sitede bu fiyata çok daha iyi sistemler paylaşıldı. Şu soruyu sorman seni komik duruma düşürüyor. Forumda engellenecek bir kişi daha çıktı.
Atar mısın peki kardeşim daha iyi paylaşıldı dediğini

özelleştirme neler yaptınız 44k oldu
Anakartı b650mp den b650 M R yaptım ramleri 16 gb dan 32 yaptım lexar ares soğutucu ekledim peerless ssdyi 6000/4000 kingston 1tb yaptım

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,918
İsim
1

Ekler

• Screenshot_48.png
    Screenshot_48.png
    66.9 KB · Hit: 39

Ps4cü35

80+ Bronze
Çıkacağından eminsin pekala bekleyelim.

RAM 32 olsun istiyorum bir de Kasa fanları kötü deniliyor +

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ömer Faruk Özer
lexar arese ne idüğü belirsiz mi dedin sen utanmadan hahaha

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ömer Faruk Özer
Yazık okuduğunu da anlayamıyor
Lexar Ares diye mHz değerlerini doğru dürüst verip vermediği belli bile olmayan alt marka bir RAM mi almak istiyorsun?

senin yazdığın bu, ayrıca ne güdüğü belirsiz diye bir şey yok ne idüğü olacak keko musun nesin sen :D

Ps4cü35

80+ Bronze
Lexar Ares diye mHz değerlerini doğru dürüst verip vermediği belli bile olmayan alt marka bir RAM mi almak istiyorsun?

senin yazdığın bu, ayrıca ne güdüğü belirsiz diye bir şey yok ne idüğü olacak keko musun nesin sen :D
Aıgoya demiş bro onu anlatmış ha dediğin gibi idüğü olacak.

Top Bottom