Neler Yeni

Hunter 7A indirim sistem

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ömer Faruk Özer
Aıgoya demiş bro onu anlatmış ha dediğin gibi idüğü olacak.
AIGO diye ne güdüğü belirsiz bir güç kaynağı mı almak istiyorsun?
Lexar Ares diye mHz değerlerini doğru dürüst verip vermediği belli bile olmayan alt marka bir RAM mi almak istiyorsun?

Soru işaretinden sonra cümle biter kardeşim . Boş mevzular boş verelim o arkadaşı :D

Ps4cü35

80+ Bronze
AIGO diye ne güdüğü belirsiz bir güç kaynağı mı almak istiyorsun?
Lexar Ares diye mHz değerlerini doğru dürüst verip vermediği belli bile olmayan alt marka bir RAM mi almak istiyorsun?

Soru işaretinden sonra cümle biter kardeşim . Boş mevzular boş verelim o arkadaşı :D
Yani şöyle Lexar laf atılacak marka değil.Ben sadece kasadan - not verdim. Şuan sorunumu çözdüm zaten teşekkürler 🙏🏽

kjeorbye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
mehmet yaman
Tartışmadan arkadaşa tavsiye verilmiyor sanırım forumda, her konunun altında bir tartışma var. Biraz daha ılımlı ve alttan almayı bilmeliyiz diye düşünüyorum. Ek olarak bu atışmaların hiç kimseye bir faydası da olmuyor, tamamiyle zaman kaybı. Benim gibi sistem almayı, upgrade etmeyi düşünen insanlarda bu tarz konulara girip inceliyor, o nedenle bir de bu açıdan düşünüp yorum yaparsanız, herkes doğru bir sonuca ulaşır diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ayb duran
Bu gayet iyi bence gaminggenden atacaktım ama aşağı yukarı aynı fiyatlar.Bence alınır .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,392
Üyeler
161,040
Son üye
inanç şahim
Top Bottom