Hunter 7A indirim sistem

Aıgoya demiş bro onu anlatmış ha dediğin gibi idüğü olacak.
AIGO diye ne güdüğü belirsiz bir güç kaynağı mı almak istiyorsun?
Lexar Ares diye mHz değerlerini doğru dürüst verip vermediği belli bile olmayan alt marka bir RAM mi almak istiyorsun?

Soru işaretinden sonra cümle biter kardeşim . Boş mevzular boş verelim o arkadaşı :D

AIGO diye ne güdüğü belirsiz bir güç kaynağı mı almak istiyorsun?
Lexar Ares diye mHz değerlerini doğru dürüst verip vermediği belli bile olmayan alt marka bir RAM mi almak istiyorsun?

Soru işaretinden sonra cümle biter kardeşim . Boş mevzular boş verelim o arkadaşı :D
Yani şöyle Lexar laf atılacak marka değil.Ben sadece kasadan - not verdim. Şuan sorunumu çözdüm zaten teşekkürler 🙏🏽

Tartışmadan arkadaşa tavsiye verilmiyor sanırım forumda, her konunun altında bir tartışma var. Biraz daha ılımlı ve alttan almayı bilmeliyiz diye düşünüyorum. Ek olarak bu atışmaların hiç kimseye bir faydası da olmuyor, tamamiyle zaman kaybı. Benim gibi sistem almayı, upgrade etmeyi düşünen insanlarda bu tarz konulara girip inceliyor, o nedenle bir de bu açıdan düşünüp yorum yaparsanız, herkes doğru bir sonuca ulaşır diye düşünüyorum.

Hayır alınmaz. Parçaları oldukça berbat. Çok daha iyi fiyatlara çok daha iyi sistemler çıkacağından eminim. 45,000₺'ye değmez.
daha iyi sistemler dün çıkmadı ne yapmalıyım :( amd sorun çıkartır mı pc hocası 12 alsam ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,675
Üyeler
195,706
Son üye
VinoMamba
Geri