hurda telefonlar para eder mi?

devamlı iş gibi istemiyorum okul dışında haftasonları
ben devamlı çalışmadım ki zaten yaz tatili ve cumartesi pazar iş oluyordu iftar yemegi dışında da sosyal tesis açılış koktyli veya nişanlara çalışmaya gidiyorduk günlük olarak

bide telefon anakartlarında altın varya onları isteyen telefonculara satabilirim
kankam faso fiso o iş kilo ile hurda hesabı o
Post automatically merged:

şuan nerde bulabilirim öyle iş
kovalayacan kankam kendim için konuşayım bir işe gitmiştik yine orda o işe gelen diger adamlarla tanışman lazım biz gittimizde bir organizatör ile tanışmıstık mesela onun işi oldugunda direk arıyordu bizi böyle iş var adam lazım diye

ben tekstilde çalışıordum mesela iş çok oluyordu adam lazım oluyordu arkadaşları sokuyordum arkadaşın babası ekstra ya gidiyordu (tek günlük garsonluk) bizi sokuyordu çevre edinmene baglı bu iş birazda

Son düzenleme:
kankam faso fiso o iş kilo ile hurda hesabı o

kovalayacan kankam kendim için konuşayım bir işe gitmiştik yine orda o işe gelen diger adamlarla tanışman lazım biz gittimizde bir organizatör ile tanışmıstık mesela onun işi oldugunda direk arıyordu bizi böyle iş var adam lazım diye

ben tekstilde çalışıordum mesela iş çok oluyordu adam lazım oluyordu arkadaşları sokuyordum arkadaşın babası ekstra ya gidiyordu (tek günlük garsonluk) bizi sokuyordu çevre edinmene baglı bu iş birazda
anladım saol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,561
Üyeler
190,931
Son üye
KINGSAMU
Geri