Hurdacıya Bisiklet Satacagim

TavafEdenAdam

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
150
Depoda yatan 2 tane bisiklet var bana ait
Hurdacıya götürsem hırsız muamelesi yapmaz değil mi, hiç sevmem öyle şeyleri.

inan bana hurdacıya vereceğine halter gibi kullan daha mantıklı ha evim boşalsın fazlalık diyorsan verde ederinin en fazla 3/10 unu verirler fazla bi miktar bekleme

İleride pişman olursun sattığına. Vereceği 800 lira maks. Kiloyla alıyor. Sakla veya gariban çocuğuna bağışla daha iyi.

İleride pişman olursun sattığına. Vereceği 800 lira maks. Kiloyla alıyor. Sakla veya gariban çocuğuna bağışla daha iyi.
hurdacı hiçbişe vermez ya
inan bana hurdacıya vereceğine halter gibi kullan daha mantıklı ha evim boşalsın fazlalık diyorsan verde ederinin en fazla 3/10 unu verirler fazla bi miktar bekleme
Neden hırsız muamelesi yapsın? Bu nasıl bir paranoyaklık?
Hocam belge falan yok diye hırsız muamelesi yapar sandım, şöyle soylım küçük çocuğa bile bağışlasam demirini satar o kadar kötü durumda çocuk bisikletleri, benim asıl çocukluk bisikletimi babaannem saklıyor bunlar yani nasıl diyeyim tekerlek siz olanlar ama çok kötü yanı janti yamuk öbür tarafı yamuk o şekilde yani.

yapmaz kapının önünden geçerken ver yada bisikletciye sat ama 2 side ölü fiyat verir iilana koyup satsan daha iyi olur uğraşırım diyorsan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

800 tl bile vermiyolar

Hurdacıya vereceksen 400-500 falan verirler. Keşke hırsız damgası yeseydim dersin. :D

yapmaz kapının önünden geçerken ver yada bisikletciye sat ama 2 side ölü fiyat verir iilana koyup satsan daha iyi olur uğraşırım diyorsan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

800 tl bile vermiyolar
Temizleyip ilana koysam iyi olur aslında uğraşırım biraz ama çocuk bisikleti yani satar mi, daha önce hic bisiklet satmadim 😂😂
Hurdacıya vereceksen 400-500 falan verirler. Keşke hırsız damgası yeseydim dersin. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,321
Üyeler
185,068
Son üye
hesira.
Geri