HY300 - HY320 - HY350 Android Projeksiyon Yardımlaşma Modlama :)

Merhabalar . Projeksiyonum smart projector yazısında sabit kalıyor. Bilgisayara bağlayıp yazılım yüklemeyi deniyorum Fakat olmuyor bilgisayar bir türlü görmüyor Lütfen yardımcı olun bana yazılım dosyası da var elimde bir türlü işin içinden çıkamadım

Merhabalar . Projeksiyonum smart projector yazısında sabit kalıyor. Bilgisayara bağlayıp yazılım yüklemeyi deniyorum Fakat olmuyor bilgisayar bir türlü görmüyor Lütfen yardımcı olun bana yazılım dosyası da var elimde bir türlü işin içinden çıkamadım
Açın. Ana ekrana geldiğinizde güç düğmesine basın. Yeniden başlatma/yeniden başlatmaya gidin ve Tamam'a basın. Ekran karardığında, logo görünene kadar ana sayfa düğmesine durmadan basmaya devam edin. Sonra, büyük bir daire ve Mandarin dilinde bir şeyler göreceksiniz. Kendi kendine yeniden başlayacak ve sizi ana sayfaya götürecek, fabrika ayarlarına geri dönecektir. Uygulamalarınızı tekrar indirin ve tekrar oturum açın.

HY320 cihaz aldım Görüntü tam net değil gibi yapmam gereken bir ayar var mı.
Wifi'ye nasıl bağlarım. Klavye açılıyor ama klavyedeki tuşları nasıl kontrol edeceğim?

Merhabalar.Bu mesajlara birileri bakiyormu bilmiyorum ama acil yardima ihtiyacim var.Ekran renk ayarlarini yaparken mode yi custumdan hdra getirdim yanlislikla ve ekran karardi hicbirsey gormedigim icin geri custom yapamiyorum.Ana ekran tusuna bastigim zaman ana ekrana donuyor goruntu var ama hemen 2 sn sonra tekrar karariyor.bana yardimci olabilecek kimse var mi.ezberden ayarlara girmeye calisiyorum ama olmuyor tabi kör olarak.bilgisayara baglasam ayarlara gorebilir miyim yada ne yapmam lazim biri yardimci olabilir mi?

Aslen Topg vision ultra70 Marka, HY350 kopyası olan cihazım için yaptığım bazı modifikasyonları size fikir vermesi açısından paylaşacağım.
Öncelikle bazı noktalara değinmeliyim;
* Cihazda bir süre sonra bazılarımızın yaşadığı kapanma durumu yok, 4 saat kesintisiz izlediğim zaman oldu.
* Cihaz anakartı işlemci vs merkezi sıcaklığı yüksek idi. Boşta 75c yükte duruma bağlı 80C - 85C görmekteydim.
* Cihazda bilmeyenler veya fark etmeyenler için, Hdmi Portunun altında, iğne ile resetleyebileceğiniz yer mevcut. Lakin henüz hiç kullanmadım.
* Cihaz Developer Modu, geliştirici seçenekleri hakkında kısmına girerek, kumanda orta tuşa 5 veya 6 kez bastığınızda açılacaktır. Geliştirici seçenekleri bundan böyle, diğer ayarlar menüsü altında mevcut olacaktır.
* Yaptığım modifikasyonlar, cihazı kullanmaya başlamamdan 5 ay sonra karşılaştığım, yüksek ısıdan kaynaklı olabileceğini şüphe ettiğim, polarize lensin/Lcd nin yanmasına bağlı görüntülemede oluşabilecek olan hafif tonda sarılığı perdede farketmem sonrasında yaptığım cihaz ısısını iyileştirme amaçlı değişiklik, kendi kişisel fikirlerimden yola çıkarak yapılmıştır. Cihazda yaptığım değişikliklerin örnek alınması herkesin kendi sorumluluğundadır.

Öncelikle cihazımın Orijinal değişmemiş iç yapısı

IMG_20250901_113439.webp

Yaptığım modifikasyon sonrası iç yapısı

IMG_20250908_145950 - Kopya2.webp

Cihazımdaki mevcut lens sırasını gösteren, farklı kaynaktan bulduğum örnek bir fotoğraf:
lens sıralama foto.webp

Son düzenleme:
HY300'e root atan oldu mu hiç? Ben root attım alete, android tv için bir kaç modülde kurdum. Undervolt yapabilirsem yapıp içini açıp bu sıcaklık sorunu adına bir kaç işlem denemek istiyorum. Şimdilik aletin yazılımında bulunan çin virüslerini vesaire temizlemekteyim. Çünkü bu alette botnet olabileceğine dair bir kaç paylaşım gördüm yabancı forumlarda.

Geri