ne bileyim ilk defa goeuyorum arkadaslar niye direkt iptal diyorsunuz hakkınızı arayın 2280 gonderın dıyın2230 değilde 2242 olsa yine tamam diyicem 2230 neye uyuyor ki?
Hocam neyin hak araması hak aranacak bir durum yok adamlar göndeyemeceklerne bileyim ilk defa goeuyorum arkadaslar niye direkt iptal diyorsunuz hakkınızı arayın 2280 gonderın dıyın
Uğraşmak istemiyorum açıkçası.ne bileyim ilk defa goeuyorum arkadaslar niye direkt iptal diyorsunuz hakkınızı arayın 2280 gonderın dıyın
Uğraşmaya değmez uğraşsan da sonuç alamazsınHocam neyin hak araması hak aranacak bir durum yok adamlar göndeyemecekler
arkadaşlar daha demin müşteri hizmetleri ile görüştüm. Ürünün boyutu 2230 dediler. bu en küçük model mi oluyor? ve bu ssd b450m s2h anakarta uyar mı?Çökün.
Okuma yazmayı bulamadım ama benzeri kendi sitesinde 3300 / 2200 olarak gösteriyor aynısı değil ama.
![]()
valla zaten pek bir seyı olan bir site drgıldıBiri sorarsa siteyi önermeyiz olur biter bence onlar zararda çıkar![]()
sen mi aradın onlar mıarkadaşlar daha demin müşteri hizmetleri ile görüştüm. Ürünün boyutu 2230 dediler. bu en küçük model mi oluyor? ve bu ssd b450m s2h anakarta uyar mı?
Uymazarkadaşlar daha demin müşteri hizmetleri ile görüştüm. Ürünün boyutu 2230 dediler. bu en küçük model mi oluyor? ve bu ssd b450m s2h anakarta uyar mı?
Uymaz brom, sana en az 2242 lazım.arkadaşlar daha demin müşteri hizmetleri ile görüştüm. Ürünün boyutu 2230 dediler. bu en küçük model mi oluyor? ve bu ssd b450m s2h anakarta uyar mı?
2'yi tuşladım isim soy isim sordu sonrasında tamamdır iptal edilecek dendiTelefonla ararken satış işlemleri yerini mi tuşluyorsunuz?