DA_mødları_çok_iyi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Seninki sadece 2280 gibi duruyor.şu fanların altında m2 yeri var hangileri uyar buna bilen var mı
Seninki sadece 2280 gibi duruyor.şu fanların altında m2 yeri var hangileri uyar buna bilen var mı
Habire müzik çalıyor. Mail atsam da olur mu acaba?2'yi tuşladım isim soy isim sordu sonrasında tamamdır iptal edilecek dendi
bence hıc elleme onlar arasın veya iptal olduysa sitede gorursunHabire müzik çalıyor. Mail atsam da olur mu acaba?
Olur yüksek ihtimalleHabire müzik çalıyor. Mail atsam da olur mu acaba?
reis bu sitede profil ayarları mobilde yok galibaOlur yüksek ihtimalle
Peki hocam bunu herhangi bir aparatla m.2 slotuna takabilir miyim?Uymaz brom, sana en az 2242 lazım.
Baktım göremedim ama varsa da normal m2 ssd parasına gelirPeki hocam bunu herhangi bir aparatla m.2 slotuna takabilir miyim?
Muhtemelen takılırdı o zaman normal parasına gelir pek anlamı kalmaz.Peki hocam bunu herhangi bir aparatla m.2 slotuna takabilir miyim?
reis sen iptal oldgunu arayıp mı ogrendınGece 3 de havale ile sipariş verdim şimdi iptal etmişler sizinkiler ne durumda?
Bence arayın garanti olsun evinize kioxiya gelince uğraşırsınızBen mi arasam yoksa ararlar mı
HocamBaktım göremedim ama varsa da normal m2 ssd parasına gelir
Alfais 4391 M.2 Nvme Ssd Ngff To Pcie 3.0 X1 Adaptör M Key Kart Çevirici Dönüştürücü https://www.amazon.com.tr/dp/B087FP...D1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_6VXYVV6BM4RNTY4TMDAAMuhtemelen takılırdı o zaman normal parasına gelir pek anlamı kalmaz.
Verilen ilk sipariş bile kioxia gelecek yaniBence arayın garanti olsun evinize kioxiya gelince uğraşırsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ürün çünkü ellerinde tamamen yok benim siparişimi, adımı bilmeden evet öyle bir ürün stokta yok kioxia vereceğiz dediler
Bilmiyorum hocam size kalmışHocam
Alfais 4391 M.2 Nvme Ssd Ngff To Pcie 3.0 X1 Adaptör M Key Kart Çevirici Dönüştürücü https://www.amazon.com.tr/dp/B087FP...D1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_6VXYVV6BM4RNTY4TMDAA
Amazonda buldum. Bu dönüştürücü ile beraber 343 TL ye denk geliyor. Bu fiyata m.2 ssd mi kaldı hocam