Ustune tiklayip yoksay diyince sanirim ama emin degilim daha once yapmadim bilen varsa yazsin yoksa adminlere sorbu platformda biri nasıl engelleniyor
Ne için kullanıcaksın o önemli , sadece cs oynayacam arada diğer oyunlarda takılırım müzik filan çok dinlemen önemli değil dersen cloud 2 Nedeni; miragede stairs tan short koşan adamı duyabiliyorsun , infernoda long tan b smoke atan adamı duyuyorsun , g pro duymuyor , ama müzik dinlerim cs oynamam her şey için kullanacam dersen g pro al derim.G Pro X: 1347tl
Cloud 2: 890 TL
HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-GM Gri Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-GM Gri Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-GM Gri Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.669,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Arkadaşlar sizce hangisi tercih edilmeli +'ları -'leriyle anlatabilecek var mı?
Kulaklılardan herhangi birini kullanan arkadaşlardan da deneyimlerini bekliyorum.
Razer v2 x se cloud 2 al eğer v2 ise sadece razer al derim tabi sabahtan akşama kadar cs oynamıyorsan , cs oynarsan cloud 2 al d2 de mirageyi duy.Biostar b450 mh ana kartına sahibim ses kartı iyi mi bilmiyorum. Razer v2 x için yeterli midir içindeki bilmiyorum açıkçası. G pro x e o kadar para verecek durumum yok şuan açıkçası. O yüzden sanırım onu aradan çıkaracağım. Ya 863 TL ye cloud 2 alacağım yada razer i. Başka düzgün secenek de yok sanırım.
v2 1200 1300 tl falan herhalde hocam onu alacağıma pro x i alırım daha iyi sanırım. Cs falan oynamıyorum, loldür steam hikayeli oyunlar vs.Razer v2 x se cloud 2 al eğer v2 ise sadece razer al derim tabi sabahtan akşama kadar cs oynamıyorsan , cs oynarsan cloud 2 al d2 de mirageyi duy.
Sırf wireless için ben o farki vermezdim açıkçası ama bütçe varsa belki wireless rahattır.Peki 1300tlye g pro x mi 2800tlye g pro x wireless mi
Logitech G PRO oynayanlar şakasına mı oynuyor, yanlış bilgi yayma eğer ikisini kullanmadyısan.ciddi ses kasiyim iyi oynayim diyosan cloud 2
Cloud 2 g pro ya göre daha net ses kastırıyor ve daha uzağı duyduruyor. G pro , blackshark v2, void rgb , cloud 2 ,mh752 hepsini denedim ses kasma konusunda cloud 2.Logitech G PRO oynayanlar şakasına mı oynuyor, yanlış bilgi yayma eğer ikisini kullanmadyısan.
Logitech G PRO X daha iyi ama Cloud 2 de kötü değil bütçene göre karar verebilirsin eğer istersen @Sllent 800 e bırakır G PRO X i
her 2 sinide kullandım hocam. gerçektente cloud 2 de sesleri ses kasmaları daha iyi duyabiliyorsun. g pro pro arenada neden fazla kullanılıyor söyleyim çünki logitech sponsor oluyor. hatta sana şu kadarını söyleyim. logitechin sponsor olduğu takımda cloud2 kullanan gördüm. logitechin ses kasmasıda yeterli kötülemiyorum ama sürücülerden kaynaklı olsa gerek cloud2 de daha iyi diye pro türk oyunculardan da duymuştum.Logitech G PRO oynayanlar şakasına mı oynuyor, yanlış bilgi yayma eğer ikisini kullanmadyısan.
Logitech G PRO X daha iyi ama Cloud 2 de kötü değil bütçene göre karar verebilirsin eğer istersen @Sllent 800 e bırakır G PRO X i
logitechin g pro superlight merak ediyordum indirime girince direk aldım güzel indirime girdi. bende viper mini kullanıyorum hafiflikten dolayı. g pro kablosuz o yüzden denemek için aldım memnun kalırsam devam yoksa satıcam. bakalım denilen gibi iyimiymiş.Logitech G PRO oynayanlar şakasına mı oynuyor, yanlış bilgi yayma eğer ikisini kullanmadyısan.
Hangi ayarda kullandığına bağlı, DTX açıksa ses kasmak zorlaşıyor. Doğru profil yaparak denemeniz lazım.her 2 sinide kullandım hocam. gerçektente cloud 2 de sesleri ses kasmaları daha iyi duyabiliyorsun. g pro pro arenada neden fazla kullanılıyor söyleyim çünki logitech sponsor oluyor. hatta sana şu kadarını söyleyim. logitechin sponsor olduğu takımda cloud2 kullanan gördüm. logitechin ses kasmasıda yeterli kötülemiyorum ama sürücülerden kaynaklı olsa gerek cloud2 de daha iyi diye pro türk oyunculardan da duymuştum.
valla cloud2 denedinmi bilmiyorum ama gerçekten daha iyi nedenide sürücüden dolayı mic logitech iyi olabilir ama çok aşırı bir fark yok diye biliyorum. bide cloud2 nin sürücüleri 53mm ondan dolayı muhtemelen. logitech in konforu cloud2ye görede iyi mesela. çünki birisi 10 yıllık kulaklık diğeri yeni buda normal olsa gerekHangi ayarda kullandığına bağlı, DTX açıksa ses kasmak zorlaşıyor. Doğru profil yaparak denemeniz lazım.
Ben ikisini denedim, logitech g pro x i daha çok detaylı geldi
şimdiden sony kulaklık çıkarıyor gaming bakalım o nasıl olacak. mesela wtcn bilirsin belki onda cloud2 wireless var diğer logitech g733 v.b ekipmanları sürekli yolluyor deniyor ama sonra yinede cloud2 kullanıyor 1 hafta filan deniyor logitechi filan cloud2 de daha iyi ses kasılıyor diyor mesela. oda full fps oynuyorHangi ayarda kullandığına bağlı, DTX açıksa ses kasmak zorlaşıyor. Doğru profil yaparak denemeniz lazım.
Ben ikisini denedim, logitech g pro x i daha çok detaylı geldi