Neler Yeni

Hyper Cloud 2 vs Logitech G Pro X

Atius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
atacan atmaca
bu platformda biri nasıl engelleniyor

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kısaca kendi fikrimi özet geçeyim. Bütçen varsa Logitechi al. Ama bence daha uyguna düşerse alınmalı. Cloud 2yi de bin lira civarına düşünme, gerek yok. Daha uyguna başka kulaklıklar bak.

SRooX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Selahattin darılmaz
G Pro X: 1347tl
Cloud 2: 890 TL

Arkadaşlar sizce hangisi tercih edilmeli +'ları -'leriyle anlatabilecek var mı?
Kulaklılardan herhangi birini kullanan arkadaşlardan da deneyimlerini bekliyorum.
Ne için kullanıcaksın o önemli , sadece cs oynayacam arada diğer oyunlarda takılırım müzik filan çok dinlemen önemli değil dersen cloud 2 Nedeni; miragede stairs tan short koşan adamı duyabiliyorsun , infernoda long tan b smoke atan adamı duyuyorsun , g pro duymuyor , ama müzik dinlerim cs oynamam her şey için kullanacam dersen g pro al derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Salih Aydın
Biostar b450 mh ana kartına sahibim ses kartı iyi mi bilmiyorum. Razer v2 x için yeterli midir içindeki bilmiyorum açıkçası. G pro x e o kadar para verecek durumum yok şuan açıkçası. O yüzden sanırım onu aradan çıkaracağım. Ya 863 tl ye cloud 2 alacağım yada razer i. Başka düzgün secenek de yok sanırım.

Atius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
atacan atmaca
Peki 1300tlye g pro x mi 2800tlye g pro x wireless mi

SRooX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Selahattin darılmaz
Biostar b450 mh ana kartına sahibim ses kartı iyi mi bilmiyorum. Razer v2 x için yeterli midir içindeki bilmiyorum açıkçası. G pro x e o kadar para verecek durumum yok şuan açıkçası. O yüzden sanırım onu aradan çıkaracağım. Ya 863 TL ye cloud 2 alacağım yada razer i. Başka düzgün secenek de yok sanırım.
Razer v2 x se cloud 2 al eğer v2 ise sadece razer al derim tabi sabahtan akşama kadar cs oynamıyorsan , cs oynarsan cloud 2 al d2 de mirageyi duy.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Salih Aydın
Razer v2 x se cloud 2 al eğer v2 ise sadece razer al derim tabi sabahtan akşama kadar cs oynamıyorsan , cs oynarsan cloud 2 al d2 de mirageyi duy.
😁😁 v2 1200 1300 tl falan herhalde hocam onu alacağıma pro x i alırım daha iyi sanırım. Cs falan oynamıyorum, loldür steam hikayeli oyunlar vs.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki 1300tlye g pro x mi 2800tlye g pro x wireless mi
Sırf wireless için ben o farki vermezdim açıkçası ama bütçe varsa belki wireless rahattır.

TamerKs

80+ Silver
ciddi ses kasiyim iyi oynayim diyosan cloud 2
Logitech G PRO oynayanlar şakasına mı oynuyor, yanlış bilgi yayma eğer ikisini kullanmadyısan.

Logitech G PRO X daha iyi ama Cloud 2 de kötü değil bütçene göre karar verebilirsin eğer istersen @Sllent 800 e bırakır G PRO X i

SRooX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Selahattin darılmaz
Logitech G PRO oynayanlar şakasına mı oynuyor, yanlış bilgi yayma eğer ikisini kullanmadyısan.

Logitech G PRO X daha iyi ama Cloud 2 de kötü değil bütçene göre karar verebilirsin eğer istersen @Sllent 800 e bırakır G PRO X i
Cloud 2 g pro ya göre daha net ses kastırıyor ve daha uzağı duyduruyor. G pro , blackshark v2, void rgb , cloud 2 ,mh752 hepsini denedim ses kasma konusunda cloud 2.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Furkan

her 2 sinide kullandım hocam. gerçektente cloud 2 de sesleri ses kasmaları daha iyi duyabiliyorsun. g pro pro arenada neden fazla kullanılıyor söyleyim çünki logitech sponsor oluyor. hatta sana şu kadarını söyleyim. logitechin sponsor olduğu takımda cloud2 kullanan gördüm. logitechin ses kasmasıda yeterli kötülemiyorum ama sürücülerden kaynaklı olsa gerek cloud2 de daha iyi diye pro türk oyunculardan da duymuştum.

logitechin g pro superlight merak ediyordum indirime girince direk aldım güzel indirime girdi. bende viper mini kullanıyorum hafiflikten dolayı. g pro kablosuz o yüzden denemek için aldım memnun kalırsam devam yoksa satıcam. bakalım denilen gibi iyimiymiş.

TamerKs

80+ Silver
her 2 sinide kullandım hocam. gerçektente cloud 2 de sesleri ses kasmaları daha iyi duyabiliyorsun. g pro pro arenada neden fazla kullanılıyor söyleyim çünki logitech sponsor oluyor. hatta sana şu kadarını söyleyim. logitechin sponsor olduğu takımda cloud2 kullanan gördüm. logitechin ses kasmasıda yeterli kötülemiyorum ama sürücülerden kaynaklı olsa gerek cloud2 de daha iyi diye pro türk oyunculardan da duymuştum.
Hangi ayarda kullandığına bağlı, DTX açıksa ses kasmak zorlaşıyor. Doğru profil yaparak denemeniz lazım.

Ben ikisini denedim, logitech g pro x i daha çok detaylı geldi

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Furkan
Hangi ayarda kullandığına bağlı, DTX açıksa ses kasmak zorlaşıyor. Doğru profil yaparak denemeniz lazım.

valla cloud2 denedinmi bilmiyorum ama gerçekten daha iyi nedenide sürücüden dolayı mic logitech iyi olabilir ama çok aşırı bir fark yok diye biliyorum. bide cloud2 nin sürücüleri 53mm ondan dolayı muhtemelen. logitech in konforu cloud2ye görede iyi mesela. çünki birisi 10 yıllık kulaklık diğeri yeni buda normal olsa gerek :D

şimdiden sony kulaklık çıkarıyor gaming bakalım o nasıl olacak. mesela wtcn bilirsin belki onda cloud2 wireless var diğer logitech g733 v.b ekipmanları sürekli yolluyor deniyor ama sonra yinede cloud2 kullanıyor 1 hafta filan deniyor logitechi filan cloud2 de daha iyi ses kasılıyor diyor mesela. oda full fps oynuyor

Top Bottom