Neler Yeni

Hyper Cloud 2 vs Logitech G Pro X

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet Çelebi
Arkadaşlar çok fazla bilgi kirliliği oluşmuş. İki kulaklığı da kullanmış birisi olarak gözlemlerimi yazıyım herkes kendi kararını versin. Öncelikle benim tercihimi soracak olursanız bir Pubg oyuncusu olarak tercihim tartışmasız cloud 2 olur. Bana göre logitechin üstün olduğu tek nokta mikrofon kalitesi. Fakat bugün bile aralarında 548₺ civarında fark var. 548₺ sadece mikrofona vermeye değer mi takdir sizin. Ayrıca logitech tarafının üstün olduğu bir nokta da yazılım olayı, fakat cloud 2de yazılım olmamasına rağmen buna gerek de yok :) Eklediğim görselde de göreceğiniz üzere db, frekans, empedans ve sürücü çapı gibi önemli kriterlerde cloud 2 daha üstün. Logitech kullanırken dcdeki arkadaşlarım sesimi daha kaliteli alıyor ama ben düşmanlarımın ayak seslerini net alamıyorum.

1659082291707.png

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Bence bütçeyi boşuna zorlamış olursunuz. Cloud 2 her türlü işinizi görecektir. Wireless almak istiyorsanız cloud alpha almanız yine g pro x den mantıklı geliyor bana. Kağıt üzerinde ki çoğu değeri daha iyi. Ama cloud 2 veya alpha kulaklığın G PRO X den daha ağır olduğunu unutmayın. Ne olursa olsun konforu etkileyebliyor.

Silinsin

80+ Silver
Hahaaha cloud 2 ye cop diyenin kulagina saygisi yoktur. Aynen o kadar cop bi kulaklik ki uretileli 8 10 yil oluyor hala deli gibi kullanan memnun kalan ve pro arenalarda bile birsuru secenek varken hala pro oyuncular tarafindan en iyi ses kasilabilen rakipsiz kulaklik diyolar burayada gelip kulaklik nedir ozellik nedir bilmeyenler yorum yapiyor😂 10 yildir rakibi cikamamis bir kulaklik ve 10 yil once cikmis bu kulaklik hala yeni kulakliklar fps oyunlari v.s icin yanina yanasamiyor. Mic kotu diyene burdan bi inceleme atarim logitech g prox ile cloud 2 nin hangisi kotu gorur. Gidin kulaginiz yoksa inceleme videolarina bakin sadece tr degil yabanci forumlara bakin. Logitech in en cok kullanilma tarafi cloud2 ye gore biraz daha konforlu olmasi cloud2 de konforlu ama logitech daha konforlu yeni ciktigi icin. Buna ters cikacaklar icinde gitsinler 2 kulakligin karsilastirmasini yabanci kanallardan izlesinler. Ingilizce bilmeyenler icinde cevirili izlesinler. Logitechin g pro x in fiyatinin tek pahali olmasi reklami cok iyi yapiyor ve cok iyi sponsor oluyor pro oyunculara kulaklik icin.
Yazının yarısına geldiğim de gülmekten duramadım cevap vermek istedim kulaklık rakipsiz değil beyerdynamics ürettiği için hayatın da ilk defa stüdyo kulaklığı takanlar şaşırıyor :D rakipsiz olduğundan değil.

Atius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
atacan atmaca
Arkadaşlar çok fazla bilgi kirliliği oluşmuş. İki kulaklığı da kullanmış birisi olarak gözlemlerimi yazıyım herkes kendi kararını versin. Öncelikle benim tercihimi soracak olursanız bir PUBG oyuncusu olarak tercihim tartışmasız cloud 2 olur. Bana göre logitechin üstün olduğu tek nokta mikrofon kalitesi. Fakat bugün bile aralarında 548₺ civarında fark var. 548₺ sadece mikrofona vermeye değer mi takdir sizin. Ayrıca logitech tarafının üstün olduğu bir nokta da yazılım olayı, fakat cloud 2de yazılım olmamasına rağmen buna gerek de yok :) Eklediğim görselde de göreceğiniz üzere db, frekans, empedans ve sürücü çapı gibi önemli kriterlerde cloud 2 daha üstün. Logitech kullanırken dcdeki arkadaşlarım sesimi daha kaliteli alıyor ama ben düşmanlarımın ayak seslerini net alamıyorum.

"BENCE" adı altında çok fazla yanlış yönlendirmeniz ve empozeniz var şu aşağıda gösterdiğiniz inceleme sayıları günümüz teknolojileri ile çok farklı boyutlara çıkabilmesi adına yazılımı olan ürünler kullanmanızı öneririm ki sizin gözünüzde yazılım çok da önemli olmayan bir etkenmiş şöyle bir örnek vereyim yazılımın önemi olmasa nvidia kartlar amd kartların getir götürünü yapardı ayakta durdukları tek şey yazılım ile günümüz teknolojilerine eski kartlarını bile çıkartmak. rx580 kart ilk alındığının 10 katı performansla çalışıyo günümüzde yanı o yazılımlar sayesinde sizin aldığınız ürün aslında olduğundan çok daha ileri yerleri görebiliyor. mikrofon farklarına 500 değil 15000tl fark bile verilir siz sadece ses kasmak için kulaklık alıyorsanız cloud 2 yerine de alabileceğiniz çok iyi ses kastıran 400-500tle kulaklıklar var. Ayrıca ilk zamanlarında tam kalite olarak basılan cloud 2 günümüzde basım maliyetini karşılamadığı için çakması denebilecek kadar farklı bi ürün olarak satılıyor fiyatından anlarsınız bu kadar kaliteli bir kulaklık 800tlye satılmaz geçmişte alanlar şanslı şuan yeni bir kulaklık almalarına gerek yok ama günümüzde üzgünüm ki yazılım ve mikrofon farkı olarak g pro x cloud 2nin çok üstünde sadece profiller arası geçişte bile bu farkı hissedebiliyorsunuz bu kadar fazla ayar ve kulağa sese uygun yazılımı olan başka bir kulaklık yok ses kasamadıysanız cloud 2 nin tak çalıştırına alışık olup ayar yapamadığınızdan kaynaklanıyor alıştığınızda her oyuna özel ayrı ayrı ses kasacağınız ayar bile yapabilirsiniz g pro x'te saygılar.

Top Bottom