Neler Yeni

HYPER X bana yedek ped gönderecek yurt dışından mı geliyor masraf çıkar mı?

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Volkan
Merhaba arkadaşlar hyperx messenger'dan yıpranmış ürün için yeni ped gönderecek daha önce böyle ürün alan oldu mu ücretsiz geliyor gümrük vs işlemi kargo ücreti çıkar mı
yok Türkiyeden geliyor İstanbul deposundan HP satın aldıya Tr'den yolluyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya zaten pedlerin fiyatı 30eur geçer mi ki?
adamlar bana kargo ücreti bile çıkarmadı hacı sen düşün Yurtdışından gelmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Murat
yok Türkiyeden geliyor İstanbul deposundan HP satın aldıya Tr'den yolluyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

adamlar bana kargo ücreti bile çıkarmadı hacı sen düşün Yurtdışından gelmiyor
Eywallah hocam teşekkür ederim kadife pad dediler o hangisi oluyor acaba bunlar mıdır

Ekler

• 1733312242851.png
    1733312242851.png
    119.7 KB · Hit: 8

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Volkan

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Birkaç defa aldım gümrükte ekstra bir ücret çıkmadı. Gümrüğe geldiğinde sana PDF şeklinde form gönderiyorlar ona ürünün ne olduğuna dair açıklama yazıyorsun. Böyle bir durumla karşılaşırsan açıklamaya "herhangi bir ücret ödenmedi garanti sebebiyle ücretsiz gönderilen yedek parça" yaz. TRden geliyorsa sıkıntı yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Murat
Birkaç defa aldım gümrükte ekstra bir ücret çıkmadı. Gümrüğe geldiğinde sana PDF şeklinde form gönderiyorlar ona ürünün ne olduğuna dair açıklama yazıyorsun. Böyle bir durumla karşılaşırsan açıklamaya "herhangi bir ücret ödenmedi garanti sebebiyle ücretsiz gönderilen yedek parça" yaz. TRden geliyorsa sıkıntı yok.
Teşekkür ederim hocam not olarak kaydettim bunu mail olarak mı iletiyorlar peki?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Volkan
Ben pad aldım garantiden ses kartı geldi yurtdışı gelmedi direkt istanbuldan geldi bana HP ye geçtiği için bu tarz şeyler genelde Türkiyeden yolluyorlar servisten

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Murat
Ben pad aldım garantiden ses kartı geldi yurtdışı gelmedi direkt istanbuldan geldi bana HP ye geçtiği için bu tarz şeyler genelde Türkiyeden yolluyorlar servisten
O zaman daha iyi adresi attım dönüş yapmalarını bekliyorum bakalım

Top Bottom