Neler Yeni

Hyper x cloud 2 ses kartı kullanılmalımı

Berkees

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Berke
Arkadaşlar merhaba hyperx cloud 2 kulaklığım var usb li ses kartını takınca ses oyunlarda boğuklaşıyor gibi ayrıca ses kartını takınca 16bit 44000 hz ye kadar seçebiliyorum asusun y kablosuyla jak girişinden bağlayınca da 2 kanal 24bit 192000 hz studyo kalitesinde alıyorum( görsel aşağıda mevcut )sizce hangisini kullanmalıyım ( ses kartından 7.1i açınca boğuklaşıyor ses sadece oyunlarda ) anakartım= asus prime b450m a II

Ekler

• A73E372A-2F4A-49DA-8D49-2247EC9C99FA.png
    A73E372A-2F4A-49DA-8D49-2247EC9C99FA.png
    3 MB · Hit: 85

Frkn833

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Furkan
Hocam cloud 2 ses kartıyla kullanıp 7.1 açmayacaksın zaten 7.1 oyunda değil belki dizi filmde açılabilir

Berkees

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cloud 2 ses kartıyla kullanıp 7.1 açmayacaksın zaten 7.1 oyunda değil belki dizi filmde açılabilir
Anladım hocam peki sizce hangisini kullanmalıyım yazdığım değerlere göre jak mı daha iyi yoksa hyperxin ses kartımı hangisinden daha kaliteli alırım sesi

Frkn833

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Furkan
Bence hyprx ses kartı daha iyi zaten ses kartı iyi olan anakartlar genelde rog ve tuf serileri oluyor diyebiliyorum anakartlarda ondan dolayı hyperx in ses kartını kullan ve 7.1 açma

Berkees

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
normalde öyle oluyor
Bence hyprx ses kartı daha iyi zaten ses kartı iyi olan anakartlar genelde rog ve tuf serileri oluyor diyebiliyorum anakartlarda ondan dolayı hyperx in ses kartını kullan ve 7.1 açma
şeye takıldım hocam ses karında 16bit 44000hz verirken anakartın ses kartında 2 kanal 24bit 192000hz studyo kalite yazıyor bu değerler daha iyi gibi sanki çok anlamıyorum bu şeylerden

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Köroğlu
Ses kartımı gereksiz kanka
evet.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani sonuçta kulaklıktaki sürücü dandikse boşa güç beslemesi olacak. kulaklığın kaliteliyse amfi ve dac al derim. ama kulaklık kötüyse ses kartıyla çok bişey bekleme. neden dersen birsürü üst seviye model kullandım. şuan aktif olarak
https://www.epey.com/kulaklik/steelseries-arctis-nova-pro-xbox.html ve
https://www.epey.com/kulaklik/hyperx-cloud-orbit-s.html kullanıyorum

bunlardan evvel cloud2 wireles. arctis 9 gibi modellerde kullandım. üstte belirttiğim 2 kulaklığın kendi amfisi ve dac ı var. amfi ve dacsız sesi normal kulaklıktan pek farkı yok

Berkees

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Berke
evet.

yani sonuçta kulaklıktaki sürücü dandikse boşa güç beslemesi olacak. kulaklığın kaliteliyse amfi ve dac al derim. ama kulaklık kötüyse ses kartıyla çok bişey bekleme. neden dersen birsürü üst seviye model kullandım. şuan aktif olarak
https://www.epey.com/kulaklik/steelseries-arctis-nova-pro-xbox.html ve
https://www.epey.com/kulaklik/hyperx-cloud-orbit-s.html kullanıyorum

bunlardan evvel cloud2 wireles. arctis 9 gibi modellerde kullandım. üstte belirttiğim 2 kulaklığın kendi amfisi ve dac ı var. amfi ve dacsız sesi normal kulaklıktan pek farkı yok
Anladım gardaşım sağolasın boşu boşuna ses kartını takmayıp jak ile devam o zamam hem böyle daha güzel gibi hissediyorum. Ankaranın neresi mamaktayım bende

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,315
İsim
Furkan Görür
7.1 gereksiz diyenler try hard fps oyunu oynamıyordur. 7.1 ses ile ayak seslerini çok iyi kasıyorum ben. 7.1 kapatınca L/R ses sağ veya soldan sabit geliyor. Adam çapraz duvarın arkasındaysa sen sağ anlıyorsun sıkıntı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,938
Üyeler
167,745
Son üye
nikel
Top Bottom