reis zaten onlar ayarlı cs 2 de silah sesleri çok fazla ama ayak sesleri çok az geliyorKulaklığın arkasında ki tekerlekten sesi yükselt, windowstan da yükselt. Çok gelirse windowstan kıs, tekerlekten değil.
İkisini de fullemene rağmen az geliyorsa sesi, kulaklığın yazılımını indir, oradan ayar yap ama çok bir şey yok içinde.
Kulaklığa alışman lazım.reis zaten onlar ayarlı cs 2 de silah sesleri çok fazla ama ayak sesleri çok az geliyor
gamepower kugonKulaklığa alışman lazım.
Hangi kulaklıktan geçtin C3'e ?
Dolby acces deneyebilirsiniz. 7günlük ücretsiz denemesi var 42tlye de alabiliyorsunuz sonra. Microsoft store'a girin dolby acces yazın al ve indir seçeneği var kulaklığı seçip ayar bölümünden ayarları aşağıda görseldeki gibi yapıp çıkın sağ altta ses ikonundan uzamsal ses yerine dolby gelecek onu seçin.reis zaten onlar ayarlı cs 2 de silah sesleri çok fazla ama ayak sesleri çok az geliyor
tamamdır teşşekürler denerim maç bitsinDolby acces deneyebilirsiniz. 7günlük ücretsiz denemesi var 42tlye de alabiliyorsunuz sonra. Microsoft store'a girin dolby acces yazın al ve indir seçeneği var kulaklığı seçip ayar bölümünden ayarları aşağıda görseldeki gibi yapıp çıkın sağ altta ses ikonundan uzamsal ses yerine dolby gelecek onu seçin.
Yazılımı boşver . Microsoft Store dan Dolby indir Forumda Cloud 3 ses ayarları diye arat zaten karşına Dolby ses ayarı çıkıyor .gamepower kugon
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bazıları diyor yazlımı indirmeyin diye
Yazılımdaki DTSX i açtıysan kapat. (Cloud 3 kullanıcısı olarak söylüyorum)bide dts indirdim o mu bozdu acaba ?
kapalı reis şuan acaba yazılımı silsemmi ?Yazılımdaki DTSX i açtıysan kapat. (Cloud 3 kullanıcısı olarak söylüyorum)
7.1 performansı aşırı kötü. Stereo olarak kullan adamın yerini söylüyor kulaklık.
USB ile mi kullanıyorsunuz yoksa Jack ile miYazılımdaki DTSX i açtıysan kapat. (Cloud 3 kullanıcısı olarak söylüyorum)
7.1 performansı aşırı kötü. Stereo olarak kullan adamın yerini söylüyor kulaklık.
USB. Jak ile kulaklık kullanılmamalı. Performansı olumsuz etkiliyor (Yüksek ihtimalle)USB ile mi kullanıyorsunuz yoksa Jack ile mi