Barracuda nasıldır bilmiyorum ama cloud core wireless aktif olarak kullanıyorum. Hyperx in cloud 2 modeli de var elimde. Kablolu modele kıyasla ses dolgunluğu bir tık düşük olsa da çok beğeniyorum. Kablosuz olduğu için olabilir tabii. Tek kötü yanı dts aktif ettiğimde, bazı oyunlarda çok kötü sonuç alıyor olmam. İncik cıncık herşeyin sesini verdiği için aklım karışıyor bazen.Daha önce konu açtım fakat geri dönüş alamadim. Biraz araştırma sonucu bu 2 kulaklığı buldum hangisi daha iyidir. Veya bu fiyata daha iyisi varmı önerileri bekliyorum
Sorun yaşayacağımı dusunmuyorum büyük ihtimal HyperX alacağım. G435 HyperX yerine tercih edilir mi ?Barracuda nasıldır bilmiyorum ama cloud core wireless aktif olarak kullanıyorum. Hyperx in cloud 2 modeli de var elimde. Kablolu modele kıyasla ses dolgunluğu bir tık düşük olsa da çok beğeniyorum. Kablosuz olduğu için olabilir tabii. Tek kötü yanı dts aktif ettiğimde, bazı oyunlarda çok kötü sonuç alıyor olmam. İncik cıncık herşeyin sesini verdiği için aklım karışıyor bazen.
Ben bugün aldım razer barracuda x ben memnun kaldım. Ses kalitesi bence mükemmel terletmiyor ve oyunlardaki performansı çok hoşuma gitti açıkça bence alınabilir bir kulaklık hem telefondada kullanabilirsiniz ama hyperxin öyle bir seçeneği yok diye hatırlıyorum.Daha önce konu açtım fakat geri dönüş alamadim. Biraz araştırma sonucu bu 2 kulaklığı buldum hangisi daha iyidir. Veya bu fiyata daha iyisi varmı önerileri bekliyorum
hyperx cloud c. wireless var bende, şuana kadar yaşadığım tek problem keşke uygulama da ne kadar şarjının olduğunu bana gösterse bu konuda büyük eksiklik var onun dışında harika, dts kullanmanı da önermem sesleri boğuyorDaha önce konu açtım fakat geri dönüş alamadim. Biraz araştırma sonucu bu 2 kulaklığı buldum hangisi daha iyidir. Veya bu fiyata daha iyisi varmı önerileri bekliyorum
Barracuda X çok kullanışlı fakat hyper X oyunlarda daha iyi gibi duruyor. Kulaklık takılı iken dışarıya ses gidiyor mu veya dışardaki sesi engelliyor mu ? mikrofonu nasıl kaliteli mi ?Ben bugün aldım razer barracuda x ben memnun kaldım. Ses kalitesi bence mükemmel terletmiyor ve oyunlardaki performansı çok hoşuma gitti açıkça bence alınabilir bir kulaklık hem telefondada kullanabilirsiniz ama hyperxin öyle bir seçeneği yok diye hatırlıyorum.
Core cloud daha iyi. Ama ahım şahım bir fark yok.Sorun yaşayacağımı dusunmuyorum büyük ihtimal HyperX alacağım. G435 HyperX yerine tercih edilir mi ?
Hocam mikrofonu bir wireless kulaklığa göre gayet kaliteli. Kulaklık sesi full iken kafama takdığımda arkadaşıma sordum ve dışarı ses gelmiyor dedi bana aramızdaki mesafede en fazla yarım metre falandı yani. Oyundaki performansından ben çok memnunum açıkçası şuanlık bir sorunum yok. Ayrıca mesela hem bluetooth ile hem wireless ile aynı anda bağladığınız zaman oyun oynarken bir arama gelirse kulaklık "incoming call" diyor ve tuşla aramaya geçebiliyorsunuz arama bittikten sonrada otomatikmen oyuna geri dönüyor çok kullanışlı.Barracuda X çok kullanışlı fakat hyper X oyunlarda daha iyi gibi duruyor. Kulaklık takılı iken dışarıya ses gidiyor mu veya dışardaki sesi engelliyor mu ? mikrofonu nasıl kaliteli mi ?