Neler Yeni

Öneri Hyper X cloud core wireless vs Razer Barracuda X

rogerio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
kya secde
Bütçe
2500
Daha önce konu açtım fakat geri dönüş alamadim. Biraz araştırma sonucu bu 2 kulaklığı buldum hangisi daha iyidir. Veya bu fiyata daha iyisi varmı önerileri bekliyorum

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Daha önce konu açtım fakat geri dönüş alamadim. Biraz araştırma sonucu bu 2 kulaklığı buldum hangisi daha iyidir. Veya bu fiyata daha iyisi varmı önerileri bekliyorum
Barracuda nasıldır bilmiyorum ama cloud core wireless aktif olarak kullanıyorum. Hyperx in cloud 2 modeli de var elimde. Kablolu modele kıyasla ses dolgunluğu bir tık düşük olsa da çok beğeniyorum. Kablosuz olduğu için olabilir tabii. Tek kötü yanı dts aktif ettiğimde, bazı oyunlarda çok kötü sonuç alıyor olmam. İncik cıncık herşeyin sesini verdiği için aklım karışıyor bazen.

rogerio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
kya secde
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Barracuda nasıldır bilmiyorum ama cloud core wireless aktif olarak kullanıyorum. Hyperx in cloud 2 modeli de var elimde. Kablolu modele kıyasla ses dolgunluğu bir tık düşük olsa da çok beğeniyorum. Kablosuz olduğu için olabilir tabii. Tek kötü yanı dts aktif ettiğimde, bazı oyunlarda çok kötü sonuç alıyor olmam. İncik cıncık herşeyin sesini verdiği için aklım karışıyor bazen.
Sorun yaşayacağımı dusunmuyorum büyük ihtimal HyperX alacağım. G435 HyperX yerine tercih edilir mi ?

fruko.gzz

80+ Silver
Ben bugün aldım razer barracuda x ben memnun kaldım. Ses kalitesi bence mükemmel terletmiyor ve oyunlardaki performansı çok hoşuma gitti açıkça bence alınabilir bir kulaklık hem telefondada kullanabilirsiniz ama hyperxin öyle bir seçeneği yok diye hatırlıyorum.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,430
İsim
Berk
hyperx cloud c. wireless var bende, şuana kadar yaşadığım tek problem keşke uygulama da ne kadar şarjının olduğunu bana gösterse bu konuda büyük eksiklik var onun dışında harika, dts kullanmanı da önermem sesleri boğuyor

rogerio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
kya secde
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bugün aldım razer barracuda x ben memnun kaldım. Ses kalitesi bence mükemmel terletmiyor ve oyunlardaki performansı çok hoşuma gitti açıkça bence alınabilir bir kulaklık hem telefondada kullanabilirsiniz ama hyperxin öyle bir seçeneği yok diye hatırlıyorum.
Barracuda X çok kullanışlı fakat hyper X oyunlarda daha iyi gibi duruyor. Kulaklık takılı iken dışarıya ses gidiyor mu veya dışardaki sesi engelliyor mu ? mikrofonu nasıl kaliteli mi ?

fruko.gzz

80+ Silver
Barracuda X çok kullanışlı fakat hyper X oyunlarda daha iyi gibi duruyor. Kulaklık takılı iken dışarıya ses gidiyor mu veya dışardaki sesi engelliyor mu ? mikrofonu nasıl kaliteli mi ?
Hocam mikrofonu bir wireless kulaklığa göre gayet kaliteli. Kulaklık sesi full iken kafama takdığımda arkadaşıma sordum ve dışarı ses gelmiyor dedi bana aramızdaki mesafede en fazla yarım metre falandı yani. Oyundaki performansından ben çok memnunum açıkçası şuanlık bir sorunum yok. Ayrıca mesela hem bluetooth ile hem wireless ile aynı anda bağladığınız zaman oyun oynarken bir arama gelirse kulaklık "incoming call" diyor ve tuşla aramaya geçebiliyorsunuz arama bittikten sonrada otomatikmen oyuna geri dönüyor çok kullanışlı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,121
Üyeler
169,676
Son üye
emir güzndüz
Top Bottom