Telefon yurtdışı mıPoco x7 pro telefonum var internetteki haberlerde x7 proya 3.0 güncellemesi geldiği yazılıyor ama bana herhangi Bir güncelleme gelmedi 3.0 güncellemesi tahminen ne zaman gelir acaba?
yurt dışı redmi note 14 pro plus telefonuma geldi 3 gün önce.Telefon yurtdışı mı
BL kilidi açılmadan işlem yapıldıysa alıryurt dışı redmi note 14 pro plus telefonuma geldi 3 gün önce.
TR ise beklemen gerekiyor TRye geç geliyor EUlar daha hızlıHayır tr cihazı
Hiçbirşeyine karışmadım .7 aydır kullanıyorum.BL kilidi açılmadan işlem yapıldıysa alır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
TR ise beklemen gerekiyor TRye geç geliyor EUlar daha hızlı
imei kayıtlı cihazların genelde BL kilidi açık olur update almaz demek ki kapalı sorun yok cihazındaHiçbirşeyine karışmadım .17 aydır kullanıyorum.
eu ve globalden sonra geliyor birde cihazdan cihaza değişiyor süre net bir şey söylemek zor aynı cihaza kardeşin sahip olsun sende olsun ona gelip sana gelmemezlik olabilirTahmini ne zaman gelir tr ye
Eu veya Global sürüme gecemiyormuyuzimei kayıtlı cihazların genelde BL kilidi açık olur update almaz demek ki kapalı sorun yok cihazında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eu ve globalden sonra geliyor birde cihazdan cihaza değişiyor süre net bir şey söylemek zor aynı cihaza kardeşin sahip olsun sende olsun ona gelip sana gelmemezlik olabilir