Hyperx Alloy Core Nasıldır?

Reaksiyon skoru
58
Selam millet bu klavye nasıldır? Sessiz bir klavye istiyorum o yüzden membrane alacaktım fakat bagzıları o paraya membrane almak mantıksız dediler 360TL'ye bu klavye deger mi? Ya da en fazla 370TL'ye bir klavye öneriri misiniz? Eger sizce de o paraya membrane almak mantıksız ise mekanik önerebilirsiniz (mavi Switch olmasın) şimdiden teşekkürler.

Gamepower,Rampage gibi markalar almak istemiyorsan zaten o fiyata yok mekanik klavye.

Gamepower Calypso su geçirmez ve optik mekanik red switchini bi ara görmüştüm ama tam hatırlamıyorum

Bunları düşünebilirsin.

Selam millet bu klavye nasıldır? Sessiz bir klavye istiyorum o yüzden membrane alacaktım fakat bagzıları o paraya membrane almak mantıksız dediler 360TL'ye bu klavye deger mi? Ya da en fazla 370TL'ye bir klavye öneriri misiniz? Eger sizce de o paraya membrane almak mantıksız ise mekanik önerebilirsiniz (mavi Switch olmasın) şimdiden teşekkürler.
Bana sorarsan değer kalitelidir.

Bunları düşünebilirsin.
Mavi switch önermeyin demiştim ama teşekkürler ha hocam bu arada RGB olursa sevinirim Gamepower Warlock Compact ın renkleri degişmiyor :).

KATANA RGB

MK110 da düsünebilirsin. Marka takıntın sadece Gamepower Rampage ve James Donkey urüblerde olmali onlara bulasma.

MK110 yarı mekanik fazla ses yapmayan membran klavyelerden daha uzun ömürlü bir klavye. Eğer bilek destegi istiyorsan artan parayla Trust'un vardı bir tane unuttum modelini onu alabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buldum.

MK110 da düsünebilirsin. Marka takıntın sadece Gamepower Rampage ve James Donkey urüblerde olmali onlara bulasma.

MK110 yarı mekanik fazla ses yapmayan membran klavyelerden daha uzun ömürlü bir klavye. Eğer bilek destegi istiyorsan artan parayla Trust'un vardı bir tane unuttum modelini onu alabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buldum.

Hocam ya membrane ya da mekanik olsa daha iyi önceden yarı mekanik kullandım.

Geri