Membran kategorisinde önerdiğim bir ürün şu anda HyperX ürünleri indirimde zaten bence al kaçırmadanHyperx alloy core almayi dusunuyorum mekanikler ses cikariyor biraz fazla ailemle yasadigimdan dolayi sorun yaratabilir ondan bunu almayi dusunuyorum onerir misiniz ve kullanan var mi ?
Bi incelemesine bakicam ama guzele benziyor red swich mekanikten daha iyidir heralde ses azligi olarakMembran kategorisinde önerdiğim bir ürün şu anda HyperX ürünleri indirimde zaten bence al kaçırmadan
Tabi membran olduğu için ses çıkarmazBi incelemesine bakicam ama guzele benziyor red swich mekanikten daha iyidir heralde ses azligi olarak
Zoccoshop satiyor en ucuz guvenilir mi bi sikinti oldugu zaman ilgilenen olur mu bilemedimTabi membran olduğu için ses çıkarmaz
Hepsi güvenilirZoccoshop satiyor en ucuz guvenilir mi bi sikinti oldugu zaman ilgilenen olur mu bilemedim
Post automatically merged:
Itopyadada var ayni fiyata
Post automatically merged:
Owergamede var
Bi sorun olunca yollayinca sorun cikarmasin degissin veya cozsun durumu yeterliHepsi güvenilir
Sıkıntı yaşamazsınBi sorun olunca yollayinca sorun cikarmasin degissin veya cozsun durumu yeterli