Mâthes
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,283
- İsim
- Ali
Öncelikle hepinize merhaba. Bugün HyperX alloy Origins Core RGB'yi inceleyeceğiz.
Ürünün linki: Kingston HyperX Alloy Origins Core Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Kutu içeriği:
Klavye
Kablo
RGB efekti:
İlk önce belirtmek isterimki RGB tonlaması ve renkler çok iyi.
RGB efekt videosu:
Ses testi:
Malzeme kalitesi:
Klavye Havacılık sınıfı alüminyum bir gövdeye sahip.
Kablosuna gelecek olursak 1.8M uzunluğunda örgülü bir kablo.
Switch:
Klavyede HyperX Red Switchler bulunmakta Switchlerin hissiyatı gayet güzel ve yumuşak.
Ancak ses testindede duyabileceğiniz üzere klavyede yay sesi mevcut.
Yazılım:
Yazılım konusunda berbat bir yazılıma sahip yazılımın detaylarına geçmeden önce klavye Firmware Update'i yapmıyor bu sebepten dolayı yazılım çalışmıyor gelin bu sorunu nasıl çözeceğimize bakalım.
Firmware Update'i yapmak için bilgisayarınızın konumunu Amerikaya alıyorsunuz dili de ingilizceye sonrasında yazılımı açtığınız anda Update'i yapıyor ardından dili ve ülkeyi Türkiye'ye çevirince yazılım açılıyor çok saçma olduğunun farkındayım bu durumu HyperX yetkililerine bildirdiğimde bana bölgesel bir bug olduğunu ve yakın zamanda düzeltileceğini söylediler (5 ay önce).
Klavyenin yazılım ara yüzü de bu şekilde.
Sonuç:
Yay sesi ve yazılım dışında klavyeden gayet memnunum şuana kadar bir problem yaşamadım.
Bu forumdaki ilk incelemem bir eksik veya hata varsa bildirirseniz çok sevinirim iyi forumlar.
Ürünün linki: Kingston HyperX Alloy Origins Core Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Kutu içeriği:
Klavye
Kablo
RGB efekti:
İlk önce belirtmek isterimki RGB tonlaması ve renkler çok iyi.
RGB efekt videosu:
HyperX Alloy Origins Core Sound
Listen to HyperX Alloy Origins Core Sound by mesMathes #np on #SoundCloud
soundcloud.com
Klavye Havacılık sınıfı alüminyum bir gövdeye sahip.
Kablosuna gelecek olursak 1.8M uzunluğunda örgülü bir kablo.
Switch:
Klavyede HyperX Red Switchler bulunmakta Switchlerin hissiyatı gayet güzel ve yumuşak.
Ancak ses testindede duyabileceğiniz üzere klavyede yay sesi mevcut.
Yazılım:
Yazılım konusunda berbat bir yazılıma sahip yazılımın detaylarına geçmeden önce klavye Firmware Update'i yapmıyor bu sebepten dolayı yazılım çalışmıyor gelin bu sorunu nasıl çözeceğimize bakalım.
Firmware Update'i yapmak için bilgisayarınızın konumunu Amerikaya alıyorsunuz dili de ingilizceye sonrasında yazılımı açtığınız anda Update'i yapıyor ardından dili ve ülkeyi Türkiye'ye çevirince yazılım açılıyor çok saçma olduğunun farkındayım bu durumu HyperX yetkililerine bildirdiğimde bana bölgesel bir bug olduğunu ve yakın zamanda düzeltileceğini söylediler (5 ay önce).
Klavyenin yazılım ara yüzü de bu şekilde.
Sonuç:
Yay sesi ve yazılım dışında klavyeden gayet memnunum şuana kadar bir problem yaşamadım.
Bu forumdaki ilk incelemem bir eksik veya hata varsa bildirirseniz çok sevinirim iyi forumlar.
Ekler
Son düzenleme: