Neler Yeni

İnceleme HyperX Alloy Origins Core RGB! +SES TESTİ!!

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
VS2012'yi bile bilmiyorsun ve kalitesiz ürün çıkarmadı diyorsun.

VS2012, Corsair'ın 2012 yılında çıkardığı berbat bir PSU serisi. Tier E, tehlikeli bölümünde.

T.P.G.

80+ Titanium
Öncelikle hepinize merhaba. Bugün HyperX alloy Origins Core RGB'yi inceleyeceğiz.
Ürünün linki: Kingston HyperX Alloy Origins Core Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Kutu içeriği:
Klavye
Kablo
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
RGB efekti:
İlk önce belirtmek isterimki RGB tonlaması ve renkler çok iyi.
Alıntıyı görüntüle
RGB efekt videosu:
Ses testi:
Malzeme kalitesi:
Klavye Havacılık sınıfı alüminyum bir gövdeye sahip.
Kablosuna gelecek olursak 1.8M uzunluğunda örgülü bir kablo.
Switch:
Klavyede HyperX Red Switchler bulunmakta Switchlerin hissiyatı gayet güzel ve yumuşak.
Ancak ses testindede duyabileceğiniz üzere klavyede yay sesi mevcut.
Yazılım:
Yazılım konusunda berbat bir yazılıma sahip yazılımın detaylarına geçmeden önce klavye Firmware Update'i yapmıyor bu sebepten dolayı yazılım çalışmıyor gelin bu sorunu nasıl çözeceğimize bakalım.
Firmware Update'i yapmak için bilgisayarınızın konumunu Amerikaya alıyorsunuz dili de ingilizceye sonrasında yazılımı açtığınız anda Update'i yapıyor ardından dili ve ülkeyi Türkiye'ye çevirince yazılım açılıyor çok saçma olduğunun farkındayım bu durumu HyperX yetkililerine bildirdiğimde bana bölgesel bir bug olduğunu ve yakın zamanda düzeltileceğini söylediler (5 ay önce).
Alıntıyı görüntüle
Klavyenin yazılım ara yüzü de bu şekilde.
Sonuç:
Yay sesi dışında klavyeden gayet memnunum şuana kadar bir problem yaşamadım.
Bu forumdaki ilk incelemem bir eksik veya hata varsa bildirirseniz çok sevinirim iyi forumlar.
Bu bütçede yay sesi mi? D-Dostum bu hiç iyi değil :(.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,944
İsim
Enver Eryalçın
VS2012'yi bile bilmiyorsun ve kalitesiz ürün çıkarmadı diyorsun.

VS2012, Corsair'ın 2012 yılında çıkardığı berbat bir PSU serisi. Tier E, tehlikeli bölümünde.

Her markanın kötü bir ürünü vardır Razer Kraken X fiyatına göre kötü sesi ve iğrenç plastik kalitesi, Rival 310 + Rival 600 yan kavuçukları zamanla ayrılması, Asus Tuf 5700xt GDDR6 ısınma sorunu vs.

Mehmet Anıl

80+ Silver
a
Öncelikle hepinize merhaba. Bugün HyperX alloy Origins Core RGB'yi inceleyeceğiz.
Ürünün linki: Kingston HyperX Alloy Origins Core Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Kutu içeriği:
Klavye
Kablo
RGB efekti:
Alıntıyı görüntüle
RGB efekt videosu:
Ses testi:
Malzeme kalitesi:
Switch:
Klavyede HyperX Red Switchler bulunmakta Switchlerin hissiyatı gayet güzel ve yumuşak.
Yazılım:
Yazılım konusunda berbat bir yazılıma sahip yazılımın detaylarına geçmeden önce klavye Firmware Update'i yapmıyor bu sebepten dolayı yazılım çalışmıyor gelin bu sorunu nasıl çözeceğimize bakalım.
Firmware Update'i yapmak için bilgisayarınızın konumunu Amerikaya alıyorsunuz dili de ingilizceye sonrasında yazılımı açtığınız anda Update'i yapıyor ardından dili ve ülkeyi Türkiye'ye çevirince yazılım açılıyor çok saçma olduğunun farkındayım bu durumu HyperX yetkililerine bildirdiğimde bana bölgesel bir bug olduğunu ve yakın zamanda düzeltileceğini söylediler (5 ay önce).
Alıntıyı görüntüle
Sonuç:
Yay sesi ve yazılım dışında klavyeden gayet memnunum şuana kadar bir problem yaşamadım.
Bu forumdaki ilk incelemem bir eksik veya hata varsa bildirirseniz çok sevinirim iyi forumlar.
ga ben alloy elite 1i çok beğeniyorum ama hyperx fiyat kopnusunda revize çekmeli yoksa satılmaz

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
Eline sağlık. 900 lirayamı aldın hocam sen şimdi bunu?

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,944
İsim
Enver Eryalçın
Burda benim aldığım klavyenin fotoğrafını atıp fanboylu gibi gözükmek değildi. Böyle premium klavyeleri indirimde 899TL ye varken bu klavyeyi tercih etmesini nedenini öğrenmek istedim. İlla Corsair almasına da gerek yok, Steelseries Apex 7 veya Asus Tuf K7 de alabilirdi diyecektim sözüme yanıt verseydi direk fanboyu yazdığını görünce bi tilt olmadım değil.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali

Samet OZY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Samet Özyürek

Caelius

80+ Silver
Kutu içeriği:
Klavye
Kablo
RGB efekti:
Alıntıyı görüntüle
RGB efekt videosu:
Ses testi:
Malzeme kalitesi:
Switch:
Yazılım:
Alıntıyı görüntüle
Sonuç:
Yay sesi ve yazılım dışında klavyeden gayet memnunum şuana kadar bir problem yaşamadım.
Bilinen markalar arasinda parasinin hakkini veren nadir klavyelerden hayirli olsun gule gule kullan
Mesaj otomatik birleştirildi:

1. Fanboy değilim. HyperX Cloud 2 ve Razer Viper Mini kullanmaktayım.
2. Cherry mx speed low profile var bu klavyede yanı normal mekanik klavyelerden kat kat algılama hassasiyeti var.
3. Numpad ayrıca 200-300TL fiyat ekliyor markadan markaya bu fiyat etiketi değişiklik gösterebilir.
https://www.itopya.com/steelseries-apex-7-tkl-ingilizce-RGB-mekanik-gaming-klavye/ vs https://www.itopya.com/steelseries-apex-7-turkce-RGB-mekanik-gaming-klavye/.
Hayir fanboysun corsair k70 siradan red switch e sahip bir klavyeden basak birsey degil alloy origins core fiyatini daha cok hak eden bir klavye
2. Mesele de switch hassasiyeti artinca oyundaki performans artmiyor bilesin reklam algisi bunlar hep oyle birsey yok aksina hassasiyet artarsa hata yapma orani artar

Son düzenleme:

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,944
İsim
Enver Eryalçın
Bilinen markalar arasinda parasinin hakkini veren nadir klavyelerden hayirli olsun gule gule kullan

Hayir fanboysun corsair k70 siradan red switch e sahip bir klavyeden basak birsey degil alloy origins core fiyatini daha cok hak eden bir klavye
2. Mesele de switch hassasiyeti artinca oyundaki performans artmiyor bilesin reklam algisi bunlar hep oyle birsey yok aksina hassasiyet artarsa hata yapma orani artar

Origins core da red switchlere sahip peki o premium klavye mi? Premium algısının bir farkı var ki tavsiye etmişim. Ayrıca hassasiyet artınca hız artmıyor biliyorum ama premium klavye üzerinde bulunan devreler, kompanentler ve işlem birimi değişiklik gösterebilir switchler aynı bile olsalar da. Hassasiyet artarsa hata yapmamak senin elinde ben yazı yazmıyorum oyun oynuyorum hassas olmalı benim için. Hassas klavye alıp yazı hatası yapan insan klavyeye suç atıyor ama suç onda ki yazı yazmak için klavye almalı her switch renkleri basış hassasiyeti ona göre belirleniyor.

Son düzenleme:
Top Bottom