Neler Yeni

İnceleme HyperX Alloy Origins Core RGB! +SES TESTİ!!

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Hayırlı olsun eline sağlık .

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
  • Beğen
Reaksiyonlar: Impe

Carpe Diem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Ege Karavelioğlu
Klavye eminki güzeldir ama anne pro 2 cherry almak daha mantıklı gibi hemde daha ucuz

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,940
İsim
Enver Eryalçın
Birincisi, Corsair fanboyluğunu bırak.
İkincisi, numpad olmayınca fiyat düşmüyor.
1. Fanboy değilim. HyperX Cloud 2 ve Razer Viper Mini kullanmaktayım.
2. Cherry mx speed low profile var bu klavyede yanı normal mekanik klavyelerden kat kat algılama hassasiyeti var.
3. Numpad ayrıca 200-300TL fiyat ekliyor markadan markaya bu fiyat etiketi değişiklik gösterebilir.
https://www.itopya.com/steelseries-apex-7-tkl-ingilizce-RGB-mekanik-gaming-klavye/ vs https://www.itopya.com/steelseries-apex-7-turkce-RGB-mekanik-gaming-klavye/.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
1. Fanboy değilim.
2. Cherry mx speed low profile var bu klavyede yanı normal mekanik klavyelerden kat kat algılama hassasiyeti var.
3. Numpad ayrıca 200-300TL fiyat ekliyor markadan markaya bu fiyat etiketi değişiklik gösterebilir.
https://www.itopya.com/steelseries-apex-7-tkl-ingilizce-RGB-mekanik-gaming-klavye/ vs https://www.itopya.com/steelseries-apex-7-turkce-RGB-mekanik-gaming-klavye/.
1. Belli oluyor, bütçe fark etmeksizin her yere Corsair öneriyorsun. Corsair kalitesi abeee diye dolaşıyorsun.
2. Cherry yok demedim, olabilir.
3. Fiyat düşmüyor dedim, eklemiyor demedim.

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Corsair alsaydın keşke. Numpad kullanmıyorsan ve fiyat kısmak için bunu aldıysan bir şey diyemeyeceğim.
Bütçe değil zevk meselesi ilk başta Apex 7 Tkl düşünüyordum sonra aralarındaki fiyat farkından dolayı bu klavyeyi seçtim.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,940
İsim
Enver Eryalçın
1. Belli oluyor, bütçe fark etmeksizin her yere Corsair öneriyorsun. Corsair kalitesi abeee diye dolaşıyorsun.
2. Cherry yok demedim, olabilir.
3. Fiyat düşmüyor dedim, eklemiyor demedim.
Çünkü kaliteli ürün yapıyor :D ve ben bunu 1600TL iken almadım 899TL 2 hafta süren indirimde aldım alan alsaydı burda bütçesine göre kaliteli desem K100 yazardım.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Öncelikle hepinize merhaba. Bugün HyperX alloy Origins Core RGB'yi inceleyeceğiz.
Ürünün linki: Kingston HyperX Alloy Origins Core Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Kutu içeriği:
Klavye
Kablo
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
RGB efekti:
İlk önce belirtmek isterimki RGB tonlaması ve renkler çok iyi.
Alıntıyı görüntüle
RGB efekt videosu:
Ses testi:
Malzeme kalitesi:
Klavye Havacılık sınıfı alüminyum bir gövdeye sahip.
Kablosuna gelecek olursak 1.8M uzunluğunda örgülü bir kablo.
Switch:
Klavyede HyperX Red Switchler bulunmakta Switchlerin hissiyatı gayet güzel ve yumuşak.
Ancak ses testindede duyabileceğiniz üzere klavyede yay sesi mevcut.
Yazılım:
Yazılım konusunda berbat bir yazılıma sahip yazılımın detaylarına geçmeden önce klavye Firmware Update'i yapmıyor bu sebepten dolayı yazılım çalışmıyor gelin bu sorunu nasıl çözeceğimize bakalım.
Firmware Update'i yapmak için bilgisayarınızın konumunu Amerikaya alıyorsunuz dili de ingilizceye sonrasında yazılımı açtığınız anda Update'i yapıyor ardından dili ve ülkeyi Türkiye'ye çevirince yazılım açılıyor çok saçma olduğunun farkındayım bu durumu HyperX yetkililerine bildirdiğimde bana bölgesel bir bug olduğunu ve yakın zamanda düzeltileceğini söylediler (5 ay önce).
Alıntıyı görüntüle
Klavyenin yazılım ara yüzü de bu şekilde.
Sonuç:
Yay sesi dışında klavyeden gayet memnunum şuana kadar bir problem yaşamadım.
Bu forumdaki ilk incelemem bir eksik veya hata varsa bildirirseniz çok sevinirim iyi forumlar.
Ben normalde bunu alacaktım. Ancak bilek desteği olmaması benim için çok büyük bir eksiydi. O yüzden G213 aldım. Birde uygulaması bana çok sorunlu dediler. Sence öyle mi?

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Ben normalde bunu alacaktım. Ancak bilek desteği olmaması benim için çok büyük bir eksiydi. O yüzden G213 aldım. Birde uygulaması bana çok sorunlu dediler. Sence öyle mi?
Sorunlu bir uygulama Türkiye de çalışmıyor en büyük sorun bu.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,940
İsim
Enver Eryalçın
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,620