Emir Şensoydan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 13
Hayırlı olsun eline sağlık .
benimde buna benzer bir bütçem olcak yakın zamanda alırım o zaman apex7tkl yiBütçeniz yüksek ise Apex 7 TKL öneririm onun dışında bu bütçede TKL klavye olarak alınabilir.
1. Fanboy değilim. HyperX Cloud 2 ve Razer Viper Mini kullanmaktayım.Birincisi, Corsair fanboyluğunu bırak.
İkincisi, numpad olmayınca fiyat düşmüyor.
1. Belli oluyor, bütçe fark etmeksizin her yere Corsair öneriyorsun. Corsair kalitesi abeee diye dolaşıyorsun.1. Fanboy değilim.
2. Cherry mx speed low profile var bu klavyede yanı normal mekanik klavyelerden kat kat algılama hassasiyeti var.
3. Numpad ayrıca 200-300TL fiyat ekliyor markadan markaya bu fiyat etiketi değişiklik gösterebilir.
https://www.itopya.com/steelseries-apex-7-tkl-ingilizce-RGB-mekanik-gaming-klavye/ vs https://www.itopya.com/steelseries-apex-7-turkce-RGB-mekanik-gaming-klavye/.
Bütçe değil zevk meselesi ilk başta Apex 7 Tkl düşünüyordum sonra aralarındaki fiyat farkından dolayı bu klavyeyi seçtim.Corsair alsaydın keşke. Numpad kullanmıyorsan ve fiyat kısmak için bunu aldıysan bir şey diyemeyeceğim.
Çünkü kaliteli ürün yapıyor ve ben bunu 1600TL iken almadım 899TL 2 hafta süren indirimde aldım alan alsaydı burda bütçesine göre kaliteli desem K100 yazardım.1. Belli oluyor, bütçe fark etmeksizin her yere Corsair öneriyorsun. Corsair kalitesi abeee diye dolaşıyorsun.
2. Cherry yok demedim, olabilir.
3. Fiyat düşmüyor dedim, eklemiyor demedim.
Ben normalde bunu alacaktım. Ancak bilek desteği olmaması benim için çok büyük bir eksiydi. O yüzden G213 aldım. Birde uygulaması bana çok sorunlu dediler. Sence öyle mi?Öncelikle hepinize merhaba. Bugün HyperX alloy Origins Core RGB'yi inceleyeceğiz.
Ürünün linki: Kingston HyperX Alloy Origins Core Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Kutu içeriği:
Klavye
Kablo
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
RGB efekti:
İlk önce belirtmek isterimki RGB tonlaması ve renkler çok iyi.
Alıntıyı görüntüle
RGB efekt videosu:Ses testi:
Malzeme kalitesi:HyperX Alloy Origins Core Sound
Listen to HyperX Alloy Origins Core Sound by mesMathes #np on #SoundCloudsoundcloud.com
Klavye Havacılık sınıfı alüminyum bir gövdeye sahip.
Kablosuna gelecek olursak 1.8M uzunluğunda örgülü bir kablo.
Switch:
Klavyede HyperX Red Switchler bulunmakta Switchlerin hissiyatı gayet güzel ve yumuşak.
Ancak ses testindede duyabileceğiniz üzere klavyede yay sesi mevcut.
Yazılım:
Yazılım konusunda berbat bir yazılıma sahip yazılımın detaylarına geçmeden önce klavye Firmware Update'i yapmıyor bu sebepten dolayı yazılım çalışmıyor gelin bu sorunu nasıl çözeceğimize bakalım.
Firmware Update'i yapmak için bilgisayarınızın konumunu Amerikaya alıyorsunuz dili de ingilizceye sonrasında yazılımı açtığınız anda Update'i yapıyor ardından dili ve ülkeyi Türkiye'ye çevirince yazılım açılıyor çok saçma olduğunun farkındayım bu durumu HyperX yetkililerine bildirdiğimde bana bölgesel bir bug olduğunu ve yakın zamanda düzeltileceğini söylediler (5 ay önce).
Alıntıyı görüntüle
Klavyenin yazılım ara yüzü de bu şekilde.
Sonuç:
Yay sesi dışında klavyeden gayet memnunum şuana kadar bir problem yaşamadım.
Bu forumdaki ilk incelemem bir eksik veya hata varsa bildirirseniz çok sevinirim iyi forumlar.
Sorunlu bir uygulama Türkiye de çalışmıyor en büyük sorun bu.Ben normalde bunu alacaktım. Ancak bilek desteği olmaması benim için çok büyük bir eksiydi. O yüzden G213 aldım. Birde uygulaması bana çok sorunlu dediler. Sence öyle mi?
VS2012.Çünkü kaliteli ürün yapıyor ve ben bunu 1600TL iken almadım 899TL 2 hafta süren indirimde aldım alan alsaydı burda bütçesine göre kaliteli desem K100 yazardım.
?VS2012.