Neler Yeni

Hyperx Cloud 2 Alınır mı

Spoit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Muhammed
Arkadaşlar Fps Oynayan Birisiyim R6 CS go oynayan Birisiyim Sizce Bu kulaklık Alınır mı Onerirniz Nedir Tavsiyeniz Nedir Ses kasma Vs Nasıl.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Bu fiyatta alınacağını düşünmüyorum.

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Oğuzhan
Arkadaşlar Fps Oynayan Birisiyim R6 CS go oynayan Birisiyim Sizce Bu kulaklık Alınır mı Onerirniz Nedir Tavsiyeniz Nedir Ses kasma Vs Nasıl.
Ben kullanıyorum çok memnunum.
Şikayetçi olduğum tek konu keşke üstüne biraz daha para verip kablosuz versiyonunu alsaydım. Laptop kullanıyorum kulaklığın kablosu yaklaşık 3m olduğu için bazen can sıkıcı oluyor. Fiyat konusunu bilmiyorum bu fiyata değer mi ama bu fiyata alabileceğin diğer kulaklıklardan daha iyi olduğuna şüphem yok.

ArsVrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Aras Vural
Ben alalı 1 ay oldu çok memnunum rahat ve yanında extra file pad de çıkıyor ses kasma konusuna gelirsek bu konuda zaten iyi bir performansı var daha iyisi vardır tabii fakat çok fark edeceğini düşünmüyorum ben 1300 tl ye almistim bence fiyatına değer

esmer2458

80+
ben kullanıyorum 2 senedir çok memnunum arada 2-3 kulaklukda denedım ama yok hyperx bambaska benım ıcın

100lesh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Efe Babayev
Bende var fiyatina gore değmez diye düşünüyorum

Bent Lark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Burak
Instagram
@burakulata
Ses kasmada üstüne yok.

Spoit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 tane buldum sıfır 1000 TL istiyor idi 2.el
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 tane buldum sıfır 1000 TL istiyor idi 2
Ben kullanıyorum çok memnunum.
Şikayetçi olduğum tek konu keşke üstüne biraz daha para verip kablosuz versiyonunu alsaydım. Laptop kullanıyorum kulaklığın kablosu yaklaşık 3m olduğu için bazen can sıkıcı oluyor. Fiyat konusunu bilmiyorum bu fiyata değer mi ama bu fiyata alabileceğin diğer kulaklıklardan daha iyi olduğuna şüphem yok.
Ses kasma olayı nasıl ben fps oyunu Oynadığım için

Ses kasmada üstüne yok.
Cidden mi rainbow Six Siege oynuyorum Warzone vs Ses Olayı Çok iyi mi

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Oğuzhan
1 tane buldum sıfır 1000 TL istiyor idi 2.el

1 tane buldum sıfır 1000 TL istiyor idi 2

Ses kasma olayı nasıl ben fps oyunu Oynadığım için
bende fps oyunu oynuyorum çok iyi bence bu fiyat aralığının en iyisi
steel series arctis 3 alacaktım normalde ama ikisinide deneyimledim hperx cloud 2 daha çok hoşuma gitti performans olarak.

Spoit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Muhammed
bende fps oyunu oynuyorum çok iyi bence bu fiyat aralığının en iyisi
steel series arctis 3 alacaktım normalde ama ikisinide deneyimledim hperx cloud 2 daha çok hoşuma gitti performans olarak.
Ses Kartı Nasıl Bazı Siteler Baktım Ses Kartı Sıkıntı Diyorlar

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Oğuzhan
Bundan önce kullandığım kulaklıkların 7.1 adı altında satılıp aslında alakası bile olmadığını bu kulaklığın orjinal 7.1'i sayesinde öğrendim. İlk 2 gün alışamadım hatta 7.1'e ama şuan çok rahat oynuyorum

yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum en ufak sorun yaşamadım gerek mikrofon olsun gerek ses kartı olsun.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Hocam bu bütçedeki 7.1 lerin hepsi sanal. Valorant cs gibi oyunlarda 7.1 zaten önerilmiyor. Kullanıcıyı aldatmak amacıyla 7.1 diyerek satıyorlar.

Spoit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Muhammed
Hocam bu bütçedeki 7.1 lerin hepsi sanal. Valorant cs gibi oyunlarda 7.1 zaten önerilmiyor. Kullanıcıyı aldatmak amacıyla 7.1 diyerek satıyorlar.
Hocam Tavsiyeniz Nedir Ben Ses Kasmak İçin Alıyorum Ondan Dolayı

Bundan önce kullandığım kulaklıkların 7.1 adı altında satılıp aslında alakası bile olmadığını bu kulaklığın orjinal 7.1'i sayesinde öğrendim. İlk 2 gün alışamadım hatta 7.1'e ama şuan çok rahat oynuyorum

yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum en ufak sorun yaşamadım gerek mikrofon olsun gerek ses kartı olsun.
Yazılım ayarı var demi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,487
Üyeler
164,679
Son üye
geceyol31
Top Bottom