HyperX Cloud III 7.1 Kablosuz

Nestu

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba, ben Cloud 3 Wireless almayı düşünüyorum. Sizce nasıldır? Genellikle FPS oyunları oynayan biriyim. Ses kasması nasıldır? Bir de mikrofon kalitesi nasıl? Lütfen bu kulaklığı kullanan varsa deneyimini yazabilir mi? Teşekkürler. Bir de sizce bu fiyata bu kulaklık alınır mı? Fiyatı 5K.

İş gören bir kulaklık, üzmez ama 5K çok o kulaklığa.

İş gören bir kulaklık, üzmez ama 5K çok o kulaklığa.
Sen ne önerirsin peki? Ben genellikle FPS oyunları oynuyorum, bir de dizi film falan izliyorum. FPS oyunlarında tek istediğim güzel ses kasmak, bir de mikrofonun güzel olsun, sesi net olsun.

Merhaba, ben Cloud 3 Wireless almayı düşünüyorum. Sizce nasıldır? Genellikle FPS oyunları oynayan biriyim. Ses kasması nasıldır? Bir de mikrofon kalitesi nasıl? Lütfen bu kulaklığı kullanan varsa deneyimini yazabilir mi? Teşekkürler. Bir de sizce bu fiyata bu kulaklık alınır mı? Fiyatı 5K.
bunun mikrofonu performans olarak kötü diye duymuştum steelseries aynı fiyata daha iyi modelleri olabilir veya asus ?

bunun mikrofonu performans olarak kötü diye duymuştum steelseries aynı fiyata daha iyi modelleri olabilir veya asus ?
SS aynı fiyata daha iyisini sunmaz marka olarak pahalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen ne önerirsin peki? Ben genellikle FPS oyunları oynuyorum, bir de dizi film falan izliyorum. FPS oyunlarında tek istediğim güzel ses kasmak, bir de mikrofonun güzel olsun, sesi net olsun.
Cloud-III güzel, profesyonel olmayan yani e-spordan para kazanmayan biri için gayet yeterli sadece fiyatını beğenmedim o kadar. Sık sık fiyatı düşüyor geçen haftalarda yanlış hatırlamıyorsam 4K altına satıldı, tekrar beklersen düşer diye tahmin ediyorum. Beklemem dersen de alabilirsin.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,026
Üyeler
186,567
Son üye
0gii
Geri