HyperX Cloud 2 hala alınır mı?

Bathan_YT

80+ Silver
Reaksiyon skoru
733
Arkadaşlar bilgisayarla falan ilgilenmeye başladığımda bu kulaklığı kesin almalıyım diyordum sizce alırım mı?

bazıları önermiyor ama cok iyi kulaklık bence hala alınır

Alınır

Son düzenleme:
Ben bu ayın sonu almayı planlıyorum.
Param denkleşirse veya daha iyi bir kulaklık indirime girmezse alacağım.

İnşallah aldıktan sonra yorumunu buraya yazar mısın?
Almayı planlıyorum dediğim gibi.
Alırsam tabi ki cevaplarım.
Siz yine inceleme konularına bakabilirsiniz ne beklediğinize bağlı ben espor için alacağım.

Almayı planlıyorum dediğim gibi.
Alırsam tabi ki cevaplarım.
Siz yine inceleme konularına bakabilirsiniz ne beklediğinize bağlı ben espor için alacağım.
Yanş profesyonel olmasa da oyun oynamak için

Alınır, bakıyorum mesela tekrar kulaklık alsam bu fiyatta ne alırım diye, seçenek az.
Tabii güncellik yönünden yazılım vs eksisi var ve o meşhur USB Driver sorunu var, ancak bunun çözümü basit ve bunlardan sonra bu kulaklık benim yıllarca kullandığım ve kullanacağım bir kulaklık. Bir eksisini söyleyeceğim ama, benim elimdeki modelde %2 ses seviyesinde bazı sesler hafif parazit yapıyor, bu başka Cloud 2'lerde oluyor mu bilmiyorum.

Alınır, bakıyorum mesela tekrar kulaklık alsam bu fiyatta ne alırım diye, seçenek az.
Tabii güncellik yönünden yazılım vs eksisi var ve o meşhur USB Driver sorunu var, ancak bunun çözümü basit ve bunlardan sonra bu kulaklık benim yıllarca kullandığım ve kullanacağım bir kulaklık. Bir eksisini söyleyeceğim ama, benim elimdeki modelde %2 ses seviyesinde bazı sesler hafif parazit yapıyor, bu başka Cloud 2'lerde oluyor mu bilmiyorum.
Mikrofonu nasıl

Geri