Neler Yeni

HyperX Cloud 2 Kulaklığım sürücüsü yandı az ses geliyor. Yeni tavsiye kulaklık?

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,942
İsim
Enver Eryalçın
2 Yıldır aktif bir şekilde 7-24 kullanmaktayım ve garantisi bitti. Arada yüksek baslı müzikler ve filmler çok dinledim ses kalitesi çok güzel EQ ayarı yoktu fakat Asus Sonic Studio üzerinden çok rahat hallediyordum HyperX Cloud serisi seçeneği bulunduğundan tek tıkla EQ ayarını yapabiliyordum fakat dün akşam arkadaşlarla CS giriyorduk kulaklıktan bi cızırtı yükselti sol sürücüden parmağımla tıklattım önceden de az bir şey yapıp parmağımla tıklatınca geçiyordu fakat bu sefer yaptığımda bir anda sürücü şişti şimdi kulaklığa kulağıma doğru baskı yaptığımda sürünün içinde diyafram bölgesi çıtır çıtır ediyor. Büyük ihtimal ile neodymium arasından telleri yanıp diyafram boşa çıktı çok az bas ve tiz geliyor zaten deri padleri paramparça oldu tam değiştirecektim iyi ki de almamışım.
Önerebileceğiniz kulaklık var mı
+ kaliteli ses
+ yapı kalitesi
+ rahat
+ terletmeyen
yani HyperX Cloud 2 kabloluya yakın bir kulaklık hatta wireless olursa çok çok iyi olur BÜTÇE: 750-1500

venturziled

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
efe

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,942
İsim
Enver Eryalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bu kulaklığı çoğu yayıncıda görüyorum . İyi gibi bir bakmanızı öneririm
Bunun tamamı plastik birde çok alan yok yayıncılara bakma sponsor olduğu için zaten bedava geliyor :D

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,942
İsim
Enver Eryalçın
:D tahmin etmiştim zaten
4-5 ay idare etseydi kendim pahalı bir şey alırdım şimdi kredi kartına sıvı soğutma + güç kaynağını alınca aylık bütçeyi aşıyoruz. Fazlada araştırmadım Logitech G Pro X - HyperX Cloud 2 Wireless gibi kulaklıklar iyi diye biliyorum ama önceden logitech çok kullanan vardı Hyperx çıkardı herkes HyperX kullanıyor bütçeden mi rahatlığından mı anlamadım ama 3.5mm jak ilede kullanmak istesem takamıyorum ona tilt oldum telefonla nasıl kullanacam ben bunu

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,942
İsim
Enver Eryalçın
HyperX'e yazdın mı?
garanti yok hadi yazdım para isterler yaptırmak için garantisi olmadığı için kulaklığın padini değiştireyim dedim garantisi bittikten 1 ay sonra adamlar 138TL fiyat biçti orjinal pad için sürücü için 350-400 biçerler heralde gerek yok giderim yeni kulaklık alırım ne gerek var hem tertemiz kulaklığa garantili kulaklığa geçerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu HyperX gibi güzel kalite kokuyor fakat ses kalitesi yazılımda ekolayzer ayarlarını ayarlayınca güzel oluyormuş hatta çoğu yayıncı bu kulaklıktan hyperx wireless geçti hiç takmıyorlar bu kulaklığı artık neden çözemedim çok fiyatını hak eden kulaklık değil sanırım.

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya
garanti yok hadi yazdım para isterler yaptırmak için garantisi olmadığı için kulaklığın padini değiştireyim dedim garantisi bittikten 1 ay sonra adamlar 138TL fiyat biçti orjinal pad için sürücü için 350-400 biçerler heralde gerek yok giderim yeni kulaklık alırım ne gerek var hem tertemiz kulaklığa garantili kulaklığa geçerim.

Bu HyperX gibi güzel kalite kokuyor fakat ses kalitesi yazılımda ekolayzer ayarlarını ayarlayınca güzel oluyormuş hatta çoğu yayıncı bu kulaklıktan hyperx wireless geçti hiç takmıyorlar bu kulaklığı artık neden çözemedim çok fiyatını hak eden kulaklık değil sanırım.
Ben kullanıyorum sorun olursa cevaplayabilirm

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL

yani şuandada e sporcuların çoğu bunu kullanıyor müzik dinleyenlerde bunu kullanıyor hemde logitech.Mikrofon kalitesi ve rahatlık olarak iyi bir kulaklık ama sen bilirsin yinede

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,942
İsim
Enver Eryalçın
Ben kullanıyorum sorun olursa cevaplayabilirm
Babamın boş bi zamanı olursa itopya acıbadem merkezine gidip alabileceğim kulaklıkları tek tek deneyecem ses seviyelerini ses kalitelerini daha sonrasında kulaklığı almayıp internetten kulaklığı sipariş edesim var. İtopya da taksit 6 taksit'e kadar ücret almasa keşke :(

yani şuandada e sporcuların çoğu bunu kullanıyor müzik dinleyenlerde bunu kullanıyor hemde logitech.Mikrofon kalitesi ve rahatlık olarak iyi bir kulaklık ama sen bilirsin yinede
Rahatlık ve Mikrofon kalitesi olarak iyi olduğunu biliyorum zaten ses kalitesi bir tık daha önde sonrasında rahatlık + kayıt kalitesi geliyor bende.

@Salu @NMK.
HyperX Cloud 2 Wired,
HyperX Cloud 2 Wireless,
Razer Blackshark V2 PRO,
Logitech G Pro X Wired,
Logitech G Pro X Wireless,
Logitech G733,
Steelseries Arctis 7 Wireless 2019,
Asus Rog Strix Delta S,
Corsair Virtuoso RGB SE,
Filan bunların arasından birini alacam hala seçemedim RTINGS.com veya Soundguys.com dan karşılaştırıyorum ama böyle hiç anlaşılır olacağını sanmıyorum mağazaya gidip tek tek denemek lazım diye düşünüyorum çünkü kulaklığı aldığında kulağına taktığın anda iade almıyorlar.

Son düzenleme:

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya
G PRO X kullanan birisi olarak söylüyorum. Kesinlikle asus rog delta rgb almalısın

1099TL ye G Pro dan daha temiz ve kaliteli

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,942
İsim
Enver Eryalçın
G PRO X kullanan birisi olarak söylüyorum. Kesinlikle asus rog delta rgb almalısın

1099TL ye G Pro dan daha temiz ve kaliteli
cidden mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,085
Üyeler
164,609
Son üye
jwickk05