Neler Yeni

HyperX Cloud 2 kulaklığımın ses kartı bozuldu.

xentum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kerim
Merhaba HyperX Cloud 2 kulaklığımın ses kartı bozuldu. 7.1 umrumda değil zaten kapalı şekilde oyun oynuyordum. Jack girişini kasanın ön üst tarafına taktığım zaman kablo kısa geliyor ve mikrofon çalışmıyor sadece kulaklık çalışıyor ayrıca çok kısa olduğundan kullanım mümkün değil. Ne yapmamı önerirsiniz, herhangi bir kablo sorunu çözer mi? Mikrofonumun çalışmasını istiyorum.

xentum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kerim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
garantisi bitmediyse garantiye gönderin eğer bittiyse global destek ile iletişime geçin bence bi umut yeni ses kartı gönderebilirler
1 yıl 3 ay civarı oldu nasıl iletişime geçeceğimi bilmiyorum onlarla ayrıca kulaklığı taşıdığım için garanti belgesi yanımda değiş şehir dışında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

garantisi bitmediyse garantiye gönderin eğer bittiyse global destek ile iletişime geçin bence bi umut yeni ses kartı gönderebilirler
normal yolu yok mu ya ses kartsız direkt uzatma kablosuıyla kasaya bağlasam da olur hiç fark etmez sadece mikrofonum çalışsın yeter

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
https://steamcommunity.com/id/YamoimaTR/
Discord
Yamoima#1664
1 yıl 3 ay civarı oldu nasıl iletişime geçeceğimi bilmiyorum onlarla ayrıca kulaklığı taşıdığım için garanti belgesi yanımda değiş şehir dışında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

normal yolu yok mu ya ses kartsız direkt uzatma kablosuıyla kasaya bağlasam da olur hiç fark etmez sadece mikrofonum çalışsın yeter
fatura var mı yanınızda? veya e-fatura gibi bir şey? eğer onlardan birisi varsa onunla da garanti işlemini başlatabilirsiniz diye düşünüyorum. ses kartsız mikrofon nasıl çalışır bilmiyorum maalesef. internette ucuz ses kartları oluyor onları alıp deneyebilirsiniz isterseniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,602
Üyeler
161,099
Son üye
beratsezgin7234
Top Bottom