izledim ancak hala arada kaldım corsair mikrofonu daha iyi sanırım ama hyperx de fps oyunlarında daha iyiöncelikle ikisininde kutu açılımı ve test videolarını izlemeni öneririm mikrofon performansını görmüş olursun hem bana kalırsa ben cloud2 alırdım
Hyperx'in mikrofonu da çok üzmez sizi, Tercih edebilirsiniz.izledim ancak hala arada kaldım corsair mikrofonu daha iyi sanırım ama hyperx de fps oyunlarında daha iyi
en az 4 yılı var bencetahmini olarak kaç yıl idare eder beni özenli kullanan biriyim
Arkadaşımda cloud 2 var dc de konuşurken müzik dinlediği zaman müzik sesi bizede geliyor o yüzden bas konuş yaparak kullanıyor senin için sorun teşkil etmezse alabilirsinmikrofonda felan bozulma benzeri şeyler okudum biraz tereddüt ettim öyle şeyler olmaz değil mi yani
onda sorun yok ama mikrofonu felan bozulmuyor yani değil mi öyle şeyler okumuştumArkadaşımda cloud 2 var dc de konuşurken müzik dinlediği zaman müzik sesi bizede geliyor o yüzden bas konuş yaparak kullanıyor senin için sorun teşkil etmezse alabilirsin
msi b460m proAnakartın nedir?
850Tam bütçeni söyler misin?