Yardım Hyperx Cloud 2 Mik Ses Gitmiyor

DESMOND

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
312
Bayadır mikrofonu kullanıyorum ama bir kaç ay önce çalışıyordu arada böyle sıkıntı çıkıyor. Bilgisayarda bir ayarla ilgili sıkıntı var muhtemelen ama bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bayadır mikrofonu kullanıyorum ama bir kaç ay önce çalışıyordu arada böyle sıkıntı çıkıyor. Bilgisayarda bir ayarla ilgili sıkıntı var muhtemelen ama bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Biraz acil yokmu çözebilicek biri.

Son düzenleme:

Biraz acil yokmu çözebilicek biri.
bende cloud 2 kullanıcısıyım arada mikrofon gidiyor bende de, dönüştürücüye bağlanan kabloyu bi çıkar tak yapıyorum düzeliyo :D

bende cloud 2 kullanıcısıyım arada mikrofon gidiyor bende de, dönüştürücüye bağlanan kabloyu bi çıkar tak yapıyorum düzeliyo :D
Deniyorum hemen dönüş yapıcam

Gerçekten oldu bu kadar kolaymıymış. Bir kaç gün bu sorunu çözmeyi denedim bir kaç ay önce ve düzeltemedim hiç aklıma gelmemişti adamsın ♥

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,293
Üyeler
188,227
Son üye
Sametsen677
Geri