Yardım Hyperx Cloud 2 Olanlar Bakabilir mi?

Srayne

80+
Reaksiyon skoru
15
Bugün sigorta attı kulaklık bilgisayara bağlıydı. Ben mi paranoyağım yoksa kulaklıkla ilgili bir sorun mu oldu bilmiyorum. Hyperx Cloud 2 olanlar. Sagopa Kajmer - Avutsun Bahaneler dinleyip söylebilir mi? "s" harfleri ve beat sadece bende mi patlıyor. Son seste. Söylediğim şarkı üzerinden test yaptım onu dinleyip söylerseniz güzel olur.

Cloud II yok ama Razer Kraken 7.1 V2 var, bende patlamıyor. Hem sizde patlasa da ne sorun olur ki? Oyunlarda yeterince iyi ses kasabiliyorsanız bence sorun yok. Eğer yeni aldıysanız aldığınız yere başvurabilirsiniz ve yenisini veya tamir talep edebilirsiniz.

Bugün sigorta attı kulaklık bilgisayara bağlıydı. Ben mi paranoyağım yoksa kulaklıkla ilgili bir sorun mu oldu bilmiyorum. Hyperx Cloud 2 olanlar. Sagopa Kajmer - Avutsun Bahaneler dinleyip söylebilir mi? "s" harfleri ve beat sadece bende mi patlıyor. Son seste. Söylediğim şarkı üzerinden test yaptım onu dinleyip söylerseniz güzel olur.
Hemen bakıyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

''S'' harfi patşamıyor ama haliyle sesi yüksek çıkıyor diğer harflere göre ki ben genelde full seste dinlemiyorum. kulaklıkta problem olmuş olabilir

Hemen bakıyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

''S'' harfi patşamıyor ama haliyle sesi yüksek çıkıyor diğer harflere göre ki ben genelde full seste dinlemiyorum. kulaklıkta problem olmuş olabilir
s harfi rahatsiz ediyor mu? Patlamadan kastim oydu.

Bende oyle kullaniyorum ama insanin icine kurt dusuyor. Hala daha bozdum mu diye dusunmuyor da degilim.
Hocam bence bozulmaz PSU nuz kaliteli ise tabii ama kesin olmak istiyorsanız ses testi yapın oyunlarda falan ve aynı ses ayarlarını kullanarak. Sesi arttırayım bakalım yüksek seste patlama yapıyor mu gibi bir test doğru sonuçlanmaz

Hocam bence bozulmaz PSU nuz kaliteli ise tabii ama kesin olmak istiyorsanız ses testi yapın oyunlarda falan ve aynı ses ayarlarını kullanarak. Sesi arttırayım bakalım yüksek seste patlama yapıyor mu gibi bir test doğru sonuçlanmaz
Laptopa baglamistim. Akim koruma priz de yok. Ses kartsiz baglamistim. Soyledigim muzigi son seste dinleyince rahatsiz edici tizler cikti ortaya icimi kemirdi biraz. Kulaklik normalde boyle mi yoksa bu hadiseden sonra mi oldu anlayamadim.

Başka arkadaşlar daha denerse iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,193,579
Üyeler
189,461
Son üye
Jungres
Geri