B bugi 80+ Katılım 28 Ekim 2024 Mesajlar 1 Reaksiyon skoru 0 28 Ekim 2024 #14 parçayı nerden aldın nolur söyle
NeXop 80+ Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 23 Reaksiyon skoru 3 29 Ekim 2024 #15 bugi yazmış: parçayı nerden aldın nolur söyle Devamı için tıklayın... Hocam benim de o parcam kırılmıştı yere düşüp. kendim araştırdıgımda aliexpress'te bulmuştum Kingstone HyperX bulut çekirdek DTS için yedek kafa bandı plastik menteşe toka/olabilir gümüş/olabilir II kablolu kulaklık onarım parçaları - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
bugi yazmış: parçayı nerden aldın nolur söyle Devamı için tıklayın... Hocam benim de o parcam kırılmıştı yere düşüp. kendim araştırdıgımda aliexpress'te bulmuştum Kingstone HyperX bulut çekirdek DTS için yedek kafa bandı plastik menteşe toka/olabilir gümüş/olabilir II kablolu kulaklık onarım parçaları - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
B bombom 80+ Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 22 Reaksiyon skoru 8 5 Temmuz 2025 #16 Hyper x e mail atin cloud 2 kirildi benimde ayni sekilde ayni yerden cloud 3 yolladılar