B bugi 80+ Katılım 28 Ekim 2024 Mesajlar 1 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Buğra 28 Ekim 2024 #14 parçayı nerden aldın nolur söyle
NeXop 80+ Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 20 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Yunus Şenyurt 29 Ekim 2024 #15 bugi yazmış: parçayı nerden aldın nolur söyle Devamı için tıklayın... Hocam benim de o parcam kırılmıştı yere düşüp. kendim araştırdıgımda aliexpress'te bulmuştum Kingstone HyperX bulut çekirdek DTS için yedek kafa bandı plastik menteÅe toka/olabilir gümüÅ/olabilir II kablolu kulaklık onarım parçaları - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
bugi yazmış: parçayı nerden aldın nolur söyle Devamı için tıklayın... Hocam benim de o parcam kırılmıştı yere düşüp. kendim araştırdıgımda aliexpress'te bulmuştum Kingstone HyperX bulut çekirdek DTS için yedek kafa bandı plastik menteÅe toka/olabilir gümüÅ/olabilir II kablolu kulaklık onarım parçaları - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com