Hyperx cloud 2 tamir edilir mi

Gjea

80+
Reaksiyon skoru
94
Daha 1 yıl oldu alalı garantisi var ama sorun kullanıcı kaynaklı olduğundan hiçbir işlem yapmazlar sanırım?

Resimlerdeki 2 plastik aparat kademe kademe kırıldı ve artık iş görmüyor kulakta durmuyor kulaklık ama herşeui sorunsuz çalışıyor.

Bu aparatı bulma şansım var mı

Ekler

• IMG_9661.jpeg
    IMG_9661.jpeg
    514.9 KB · Hit: 214
  • IMG_9660.jpeg
    IMG_9660.jpeg
    461.7 KB · Hit: 186
  • IMG_9659.jpeg
    IMG_9659.jpeg
    712.5 KB · Hit: 289
  • IMG_9658.jpeg
    IMG_9658.jpeg
    447.8 KB · Hit: 205
Fotoğraf yok hocam

Daha 1 yıl oldu alalı garantisi var ama sorun kullanıcı kaynaklı olduğundan hiçbir işlem yapmazlar sanırım?

Resimlerdeki 2 plastik aparat kademe kademe kırıldı ve artık iş görmüyor kulakta durmuyor kulaklık ama herşeui sorunsuz çalışıyor.

Bu aparatı bulma şansım var mı
Usta ne olmuş buna savaştan mı çıktı anası ağlamış öyle kullan gitsin

4 Senedir c2 kullaniyorum bu kadar sağlam hissettiren kulaklığa ne yaşattın 1 sene içerisinde bu hale geldi 😂

4 sene önce aldığım diğer c2 de sapasağlam ama eşim kullanıyor onu. Bunu itopyadan aldım yeni nesil dediler böyle olduk 😂

Nasıl buluruz o aparatı 2 vidalı bişi aslında

Parça bulunur mu bilmiyorum fakat 3D yazıcıdan parça basılıp yapılabilir sanki.

Üstteki arkadaşın yazdığı gibi 3d yazıcıdan yapılabilir veya sımsıkı bantlayarak kullanabilirsin.

Garantisi var garantiye göndereceğim

3D sitelerde ücretsiz kırılan plastik parçanın stl dosyası var . O dosyayı 3D baskı yapan firmalara gönderip yaptırtabilirsin en kötü.

4 Senedir c2 kullaniyorum bu kadar sağlam hissettiren kulaklığa ne yaşattın 1 sene içerisinde bu hale geldi 😂
sonradan üretim hpye geçince kalitesi çok düştü kutuyu açarken bile belli oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

servise yazarsan parasıyla tamir ederler belki onun dışında bantlamak mantıklı gibi

200 e parçasını aldım

Geri