cloud2Birazdan bu kulaklıklardan birini alcam. genel olarak oyun amaçlı ama arada film falanda izlerim. hangisini önerirsiniz.
önerin için teşekkürler ama yine kafam karıştı yarım saat sonra mh752 vs bu kulaklıklar diye konu açabilirimMh752
Hocam neden cloud 2 peki diğerlerine göre avantajları nelercloud2
Açabilirsin dostum ama hepsini karşılaştırıp bu cevabı verdiğimi bilmeni isterim,cloud2 de dip ses gibi sorunlar çekenler var ayrıca ses kalitesi ve konforda mh752 ye alpha s bile geride kalıyor.önerin için teşekkürler ama yine kafam karıştı yarım saat sonra mh752 vs bu kulaklıklar diye konu açabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam neden cloud 2 peki diğerlerine göre avantajları neler
Amazonda şuan gri olanı indirimde belki almak istersiniz ben kırmızı istediğim için almadım.Cloud2 almayı düşünüyorum ben de 900 civarı bütçede
hocam pedleri değişiyor mu.Tek sorun deri pedin ısı yapması ama kışın kafanda unutursun kulakloğı
Yok ya ben de kırmızı alırım bu kurda güzelAmazonda şuan gri olanı indirimde belki almak istersiniz ben kırmızı istediğim için almadım.
Hem kumaş, hem deri pedleri olması, mikrofonu çıkartılıp takılıyor, diğerlerinde bu özellikler var mı bilmiyorum ama cloud2 almadığıma pişmanım benönerin için teşekkürler ama yine kafam karıştı yarım saat sonra mh752 vs bu kulaklıklar diye konu açabilirim
Hocam neden cloud 2 peki diğerlerine göre avantajları neler
hocam diğerlerinin hepsinde bu özellikler var bu yüzden arada kaldım. karşılaştırmaların çoğu yabancı olduğu için bir sonuca ulaşamadım. forumlarda da biri cloud 2 diyor biri blackshark diyor ne alsam bilmiyorum.Hem kumaş, hem deri pedleri olması, mikrofonu çıkartılıp takılıyor, diğerlerinde bu özellikler var mı bilmiyorum ama cloud2 almadığıma pişmanım ben
çoğu oyuncunun tercihi birde
Hazır satılmıyor cloud 2 ninki gibi ama alıp değiştirebilirsin Takstar pro82 olarakta bakabilirsin. Eğer GSP 350 almak istersen de yazabilirsin özelden kutulu faturalı 21 ay garantili var elimde.hocam pedleri değişiyor mu.