HyperX cloud 2 vs cloud alpha s vs blackshark v2

Hazır satılmıyor cloud 2 ninki gibi ama alıp değiştirebilirsin Takstar pro82 olarakta bakabilirsin. Eğer GSP 350 almak istersen de yazabilirsin özelden kutulu faturalı 21 ay garantili var elimde.
gsp 350 çok güzelmiş aşırı rahat bişeye benziyor. ama kredi kartı ile alcağım için mağazadan almak zorundayım malesef. sıfırlarıda çok pahalı. bu arada üstüne biraz daha koyup g pro x almak mantıklı mı onuda çok begeniyorum.

gsp 350 çok güzelmiş aşırı rahat bişeye benziyor. ama kredi kartı ile alcağım için mağazadan almak zorundayım malesef. sıfırlarıda çok pahalı. bu arada üstüne biraz daha koyup g pro x almak mantıklı mı onuda çok begeniyorum.
Değil,ağır bir kulaklık ve ses seviyeside yetersiz.

@Farway @Oguzhansah @furkaann hocam Blackshark v2 sipariş verdim yardımlarınız için sağolun geldiğinde incelemesini yapıp yazarım almayı düşünenler varsa yardımcı olabilir. tekrardan teşekkürler

@Farway @Oguzhansah @furkaann hocam Blackshark v2 sipariş verdim yardımlarınız için sağolun geldiğinde incelemesini yapıp yazarım almayı düşünenler varsa yardımcı olabilir. tekrardan teşekkürler
Hayırlı uğurlu olsun Cloud 2 alsan üzülürdüm de blackshark v2 nin üzmeyeceğinden eminim

Hocam tartışmasız cloud 2 taş gibi kulaklık fps için ses kasması olsun film ve müzik de orta performans alırsın. Uzun yıllar işini rahatlıkla görür.

siralama soyle
1 - cloud 2
2 - blackshark v2
3 - cloud alpha s

hayırlı olsun. Bende blackshark b2 ile cloud alpha s arasında kalmıştım. Siz neye göre karar verdiniz acaba? Yakın zamanda kulaklık alacağımda görüşleriniz çok önemli benim için

hayırlı olsun. Bende blackshark b2 ile cloud alpha s arasında kalmıştım. Siz neye göre karar verdiniz acaba? Yakın zamanda kulaklık alacağımda görüşleriniz çok önemli benim için
Yazılımının cloud alpha s'ten çok daha iyi olması, tizlerde daha başarılı olduğunun söylenmesi, thx'in film izlerken ve müzik dinlerkenki performansı hakkındaki olumlu yorumlar, mikrofon performansının ayarlanabilir oluşu, ses kartının cloud'dan bir tık iyi olması... Cloud alpha s'in de Blackshark v2'ye göre avantajları var tabii ki. mesela içinden deri ve kumaş ped çıkması çok güzel. basslarda daha başarılı. Zaten araştırmamın sonunda iki kulaklık arasında çok büyük fark olmadığını gördüm. İkisininde pedlerinin acayip rahat olduğunu söylüyorlar, ikisininde ses kalitesi hakkında olumlu yorumlar var, ikisininde ses kartının yeterince iyi olmadığı söyleniyor. Ben Blackshark v2'yi kendime daha uygun bulduğum için onu aldım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun çok iyi tercih.
teşekkürler hocam sağolun

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,358
Üyeler
197,437
Son üye