uomerlutfi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,175
Arkadaslar Cloud Core Wireless kullanıcısıyım 1 yıldır. Cloud 2 Wireless 3k Ya amazondan alınır mı? gecmeye degermi?
ben asiri derece de gaming im diye bagiran urunleri cok sevmiyorum o yuzden hyperx serisi daha cok hitap ediyor hocamwireless kulaklık çok büyük rahatlık. bilgisayarda ilk wireless olması gereken ekipman. onun yerine buna da bakabilirsin
![]()
Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 CA-9011201-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 CA-9011201-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 CA-9011201-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah özelliklerini incele, 3.499,04...www.akakce.com
hyperx in olayı gamıng :/ gündelik kullanımda ses kalitesi corsairin daha iyi oyunlarda hyperxin daha iyiben asiri derece de gaming im diye bagiran urunleri cok sevmiyorum o yuzden hyperx serisi daha cok hitap ediyor hocam
kardeşim cloud 2 nin wireles olmayanı var bende yakaya takılan şeylerden var bir yere sabitledim onu kablo hiç rahatsız etmıyor ama seni ediyorsa bence görünüş olarak da kalite olarak da o fiyatta iyiArkadaslar Cloud Core Wireless kullanıcısıyım 1 yıldır. Cloud 2 Wireless 3k Ya amazondan alınır mı? gecmeye degermi?
zaten halihazirda cloud core wireless kullaniyorum core dan iyi mi? anlaminda sordum ben cloud 2 yikardeşim cloud 2 nin wireles olmayanı var bende yakaya takılan şeylerden var bir yere sabitledim onu kablo hiç rahatsız etmıyor ama seni ediyorsa bence görünüş olarak da kalite olarak da o fiyatta iyi
hah iste merak ettigmde buydu zaten farklari varmi degermi anlamindacloud core wireless varsa neden cloud 2 wireless’- geçiş yapacaksın ki hocam. ikisinde kablosuz ve aralarında ahım şahım fark yok. boşuna paranı harcama derim, ha yok illa alacağım derse başka bir kulaklık al derim çünkü aralarında ne ses kalitesi olarak ne rahatlık ne de kullanım olarak çok çok fark yok. değmez yani
ben uzun suredir kullaniorum tek sorunum acma kapama tusu bazen basinca acmiyor biraz ugrasmak gerekiyor aldigimdan beridir bu sekilde onun disinda mikrofon seviyesi dusk ve programinin islevsiz olmasibende cloud core kablosuz kullanıyorum bu arada gayet memnunum. bende 5 aydır falan kullanıyorum çok memnunum
Hahahah benim hatam direk sonu okumuşum pardonhah iste merak ettigmde buydu zaten farklari varmi degermi anlaminda![]()
mikrofon seviyesinden daha hiç olumsuz dönüş almadım hocam. mikrofon çeneme yakın olunca ses az gidiyor. ama tam ağzımın önünde olunca oldukça net gidiyor ses.ben uzun suredir kullaniorum tek sorunum acma kapama tusu bazen basinca acmiyor biraz ugrasmak gerekiyor aldigimdan beridir bu sekilde onun disinda mikrofon seviyesi dusk ve programinin islevsiz olmasi