Neler Yeni

Öneri Hyperx Cloud 2 Yerine Kulaklık Önerisi

Freckle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa ÇİL
Bütçe
1000
Herkese merhaba,
1 hafta önce Hyperx Cloud 2 kulaklığını aldım. Kulaklığı yanında gelen ses kartına bağladığımda dip ses olduğunu farkettim. Araştırdığımda ses kartının kronik sorunlu olduğunu söyleyenler vardı. Kartı çıkarıp direk 3.5 mm ile bağlayınca herhangi bir sorun yok ama bu seferde kablo kısa kalıyor kasa altta olduğu için. Dip ses rahatsız ettiği için iade edicem fakat rahatlığı ve ses kalitesi hoşuma gitti. Çok fazla oyun oynayan biri değilim, 7.1 özelliğini de kullanmıyorum ses daha kötü oluyor gibi. Bunun yerine Hyperx Cloud Alpha yı önerir misiniz ? Araştırdığımda onda dip ses probleminin olmadığını gördüm. Bunların yerine dip ses olmayan bir kulaklık önerisi de alabilirim. Eski kulaklığım Corsair HS35 di kafama takarken üst plastiği kırıldı tamir ettim diğer yer kırıldı ve artık kafamda durmaz oldu. Hyperx in kasası sağlam gibi duruyor.
Şimdiden teşekkür ederim.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Herkese merhaba,
1 hafta önce Hyperx Cloud 2 kulaklığını aldım. Kulaklığı yanında gelen ses kartına bağladığımda dip ses olduğunu farkettim. Araştırdığımda ses kartının kronik sorunlu olduğunu söyleyenler vardı. Kartı çıkarıp direk 3.5 mm ile bağlayınca herhangi bir sorun yok ama bu seferde kablo kısa kalıyor kasa altta olduğu için. Dip ses rahatsız ettiği için iade edicem fakat rahatlığı ve ses kalitesi hoşuma gitti. Çok fazla oyun oynayan biri değilim, 7.1 özelliğini de kullanmıyorum ses daha kötü oluyor gibi. Bunun yerine Hyperx Cloud Alpha yı önerir misiniz ? Araştırdığımda onda dip ses probleminin olmadığını gördüm. Bunların yerine dip ses olmayan bir kulaklık önerisi de alabilirim. Eski kulaklığım Corsair HS35 di kafama takarken üst plastiği kırıldı tamir ettim diğer yer kırıldı ve artık kafamda durmaz oldu. Hyperx in kasası sağlam gibi duruyor.
tekrardan cloud 2 alabilirsin her c2 rahatsız etcek düzeyde dip ses yapmıyor. bu arada anakartın ne? iyi bir ses yongası varsa bence cloud alpha cloud 2'den daha iyi

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,369
İsim
Berk
Herkese merhaba,
Hocam 3 metrelik bir jak kablo alın daha ne istiyorsunuz madem memnun kaldınız. Bende de cloud alpha var ses kartını kullanmıyorum bile sesleri daha çok boğultu yapıyor

Freckle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa ÇİL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tekrardan cloud 2 alabilirsin her c2 rahatsız etcek düzeyde dip ses yapmıyor. bu arada anakartın ne? iyi bir ses yongası varsa bence cloud alpha cloud 2'den daha iyi
Asus Prime B450M-K var

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
2.el düşünürseniz artics 7 wireless verebilirim

Freckle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa ÇİL
Hocam 3 metrelik bir jak kablo alın daha ne istiyorsunuz madem memnun kaldınız. Bende de cloud alpha var ses kartını kullanmıyorum bile sesleri daha çok boğultu yapıyor
Alpha ile Cloud 2 nin fiyatları aynı olunca ses kartsız alpha daha iyi olabilir diye düşündüm. Kablo uzatma fikri aklıma gelmemişti teşekkür ederim

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
aynı performansı vermiyor kankam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alpha ile Cloud 2 nin fiyatları aynı olunca ses kartsız alpha daha iyi olabilir diye düşündüm. Kablo uzatma fikri aklıma gelmemişti teşekkür ederim
evet ses kartsız alpha daha iyi ama anakartının kendi ses kartı iyiyse daha iyi. 2.el cloud alpha alıp amazondan soundblasterx g1 alırsan güzel performans yakalarsın. b450 anakartların ses yongaları iyi olmuyor çoğu alc 887 kullanıyor

Freckle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa ÇİL
O zaman uzatma alarak cloud 2 den devam ediyim 7.1 i zaten kullanmıyorum ses de fark etmiyorsa değiştirmeye gerek yok

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
O zaman uzatma alarak cloud 2 den devam ediyim 7.1 i zaten kullanmıyorum ses de fark etmiyorsa değiştirmeye gerek yok
o kulaklığı jak ile kullanmayı mı planlıyorsun? memnunsan sıkıntı yok bence iade edip yenisini al her cloud 2'de dip ses aynı düzeyde değil.

Freckle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa ÇİL
o kulaklığı jak ile kullanmayı mı planlıyorsun? memnunsan sıkıntı yok bence iade edip yenisini al her cloud 2'de dip ses aynı düzeyde değil.
Eski kulaklığım da 3.5 mm dip ses sadece ses yüksek olduğunda geliyordu ama o zamanda ses yüksek olduğu için zaten o seviyelerde kullanmıyordum anakarttaki jak işimi görüyordu.
cloud alpha yı düz alpha ile karıştırdım ben

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Eski kulaklığım da 3.5 mm dip ses sadece ses yüksek olduğunda geliyordu ama o zamanda ses yüksek olduğu için zaten o seviyelerde kullanmıyordum anakarttaki jak işimi görüyordu.

cloud alpha yı düz alpha ile karıştırdım ben
demek istediğim anakartın giriş seviyesi. cloud 2'nin dandik ses kartı bile senin anakartındaki ses yongasından daha iyi. cloud 2'yi bilgisayara jakla bağlandığında ses kartıyla bağladığındaki performansın aynısını alamazsın. dersenki benim öyle çok bir beklentim yok o zaman 3'de 1 fiyatına eksa e900 al. cloud alpha dahada sıkıntılı bir kulaklık b450 anakartla kullanmak istiyorsan harici ses kartı alman lazım yoksa kulaklığın maksimum performansını alamazsın. tavsiyem ya 2.el cloud alpha + soundblasterx g1 al. yada iade edip tekrardan cloud 2 al. blackshark v2 gibi alternatiflerde düşünülebilir ama kasası cloud 2 kadar sağlam değil sanırım seni uzun süre götürmesini istiyorsun.
edit: dersenki 7.1'le falan işim yok ses kartı benim için gereksiz o zaman kullanmaya devam edebilirsin

Freckle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa ÇİL
Hyperx in servisi hakkında bir bilginiz var mı peki bunu iade etmek yerine direk servise göndersem ses kartı için çok uğraştırırlar mı ?

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,327
İsim
Cemal Faruk Koçak
Herkese merhaba,
Değişim?
Aynı sorunla karşılaştım bende önceki kulaklıkta hem cızırtı vardı hem de dip seste hafif bir problemi vardı gönderdim yenisi geldi
Şuan memnunum.
Başka marka olarak Corsair void elite var Razer Blackshark V2 X var
Cloud Core Wireless var bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,783
Üyeler
166,267
Son üye
moonr332