PolatAlemdarr
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 365
Ngenuıty ve DTS x indirdim ama ayarlar nasıl olmali
dts indirdiysen gg wp format atmadan o garabet kalkmaz pcden. Ben onu silebilmek için uğralştım en son formatla kurtuldum.
Kendi programı kötümübence en net ayarlar dolby de oluyor dolby al
kendi programı değil o ben onuda denedim dolbyde denedim dolby daha iyi geldi banaİyi demişlerdi ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kendi programı kötümü
Rica etsem ayarlarınızı atarmısınızkendi programı değil o ben onuda denedim dolbyde denedim dolby daha iyi geldi bana
Sen sevdiysen önemi yok gerisinin.İyi demişlerdi ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kendi programı kötümü
Bende pek beğenmedim nguentiydendevamSen sevdiysen önemi yok gerisinin.
| Frekans | Ayar (dB) | Neden? |
| 32 Hz | -3 | Gereksiz bas titreşimini azaltır. |
| 64 Hz | -2 | El bombası gürültüsünü dizginler. |
| 125 Hz | -1 | Netlik sağlar. |
| 250 Hz | 0 | Doğal dengede bırakılır. |
| 500 Hz | +1 | Orta seslerde dolgunluk. |
| 1k Hz | +2 | Seslerin konumlandırılmasını netleştirir. |
| 2k Hz | +4 | Kritik: Ayak seslerinin belirginleştiği alan. |
| 4k Hz | +5 | Cam kırılması ve metal sesleri. |
| 8k Hz | +3 | Yüksek netlik. |
| 16k Hz | +1 | Hava ve detay hissi. |
şashen ondan kurtulmak zor değil uzamsal sesi dolby ye çekersen dolby den çalar dts e çekersen dts den çalarbence en net ayarlar dolby de oluyor dolby al
Bu attığınızı ngenuiyden mi yapılıyordts kullanıyorum ben dolby de bir tık daha fazla ses seviyesi fakat ona değmez açıkçası en net sesi dts:x de veriyor şahsımca ngeniuty den de eq ayarı yaparak rahat bir şekilde kullanbilirsin
cs 2 içindi bu.
Frekans Ayar (dB) Neden? 32 Hz -3 Gereksiz bas titreşimini azaltır. 64 Hz -2 El bombası gürültüsünü dizginler. 125 Hz -1 Netlik sağlar. 250 Hz 0 Doğal dengede bırakılır. 500 Hz +1 Orta seslerde dolgunluk. 1k Hz +2 Seslerin konumlandırılmasını netleştirir. 2k Hz +4 Kritik: Ayak seslerinin belirginleştiği alan. 4k Hz +5 Cam kırılması ve metal sesleri. 8k Hz +3 Yüksek netlik. 16k Hz +1 Hava ve detay hissi.
- 32 Hz: +4 (Derin bas hissi için)
- 64 Hz: +3
- 125 Hz: +1
- 250 Hz: 0
- 500 Hz: -1 (Sesin boğuklaşmasını engeller)
- 1k Hz: 0
- 2k Hz: +1
- 4k Hz: +2
- 8k Hz: +3 (Vokallerin ve enstrümanların netliği için)
- 16k Hz: +2
- buda genel kullanım
dts kullanıyorum ben dolby de bir tık daha fazla ses seviyesi fakat ona değmez açıkçası en net sesi dts:x de veriyor şahsımca ngeniuty den de eq ayarı yaparak rahat bir şekilde kullanbilirsin
cs 2 içindi bu.
Frekans Ayar (dB) Neden? 32 Hz -3 Gereksiz bas titreşimini azaltır. 64 Hz -2 El bombası gürültüsünü dizginler. 125 Hz -1 Netlik sağlar. 250 Hz 0 Doğal dengede bırakılır. 500 Hz +1 Orta seslerde dolgunluk. 1k Hz +2 Seslerin konumlandırılmasını netleştirir. 2k Hz +4 Kritik: Ayak seslerinin belirginleştiği alan. 4k Hz +5 Cam kırılması ve metal sesleri. 8k Hz +3 Yüksek netlik. 16k Hz +1 Hava ve detay hissi.
- 32 Hz: +4 (Derin bas hissi için)
- 64 Hz: +3
- 125 Hz: +1
- 250 Hz: 0
- 500 Hz: -1 (Sesin boğuklaşmasını engeller)
- 1k Hz: 0
- 2k Hz: +1
- 4k Hz: +2
- 8k Hz: +3 (Vokallerin ve enstrümanların netliği için)
- 16k Hz: +2
- buda genel kullanım