Neler Yeni

HyperX Cloud 3 vs HS80 Max vs BlackShark V2 Pro

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Alper Kaplan
Bahsettiğim üç modelinde Wireless olan serisini alacağım. Benim için oyunlarda ses kasmak çok önemli. Valorant oynuyorum ağırlıkla. Cloud 3 almayı düşünüyorum oyun için daha iyi diyorlar. Ve daha ucuz mantıken. Diğerlerini almamı gerektirecek sebep var mı?

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
İsrafil can
bütçe nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
ulaş dursun
cloud 3 wireless bulaşmayın sıkıntı çekersiniz bence nova 7 wireless alın hocam en iyi seçenek o. bu fiyatta.
Mesaj otomatik birleştirildi:

HS80 de olur

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cloud 3 wireless bulaşmayın sıkıntı çekersiniz bence nova 7 wireless alın hocam en iyi seçenek o. bu fiyatta.

HS80 de olur
oyuncu için sizce hangisi birde cloud 3 neden sıkıntılı

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
ulaş dursun
Hocam entry vardı cloud 3 le ilgili profilimden girin bakın aynı sorunu yaşayan diğer arkadaşlar da var birebir. Ben nova 7 derim ama kişiden kişiye de değişiyor ben kullandım nova 7 yi arkadaşımda. Kendisi de aşırı memnundu hem kaba bir kulaklık değil mikrofonuda içeri çekilebiliyor baya rahat bir model öneririm bu fiyat seviyesinde.

https://forum.donanimarsivi.com/konu/hyperx-clod-iii-wireless-dusuk-ses-sorunu.1009627/. burdan bak.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,843
İsim
Emir
Oyun icin cloud 3, 2.tercih içinse kesinlikle hs80 max

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Alper Kaplan
Hocam entry vardı cloud 3 le ilgili profilimden girin bakın aynı sorunu yaşayan diğer arkadaşlar da var birebir. Ben nova 7 derim ama kişiden kişiye de değişiyor ben kullandım nova 7 yi arkadaşımda. Kendisi de aşırı memnundu hem kaba bir kulaklık değil mikrofonuda içeri çekilebiliyor baya rahat bir model öneririm bu fiyat seviyesinde.
hocam test videolarıda izledim cloud 3 baya sağlam diyorlar oyun anlamında ses kasmak benim önceliğim olduğu için gerisi pek umrumda değil şuan kullandığım gamepower mei rgb bile gram rahatsız etmiyor beni

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
ulaş dursun
hocam test videolarıda izledim cloud 3 baya sağlam diyorlar oyun anlamında ses kasmak benim önceliğim olduğu için gerisi pek umrumda değil şuan kullandığım gamepower mei rgb bile gram rahatsız etmiyor beni
peki hocam sen bilirsin umarım sorun yaşamazsın bizim gibi.

funnymanager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
The End
Cloud 3 wireless kullanıyorum memnunum, test etme imkanın varsa test edip al. Ben herhangi bir sorun yaşamadım. Cloud2 kabloludan geçtim.

Top Bottom