Neler Yeni

HyperX Cloud 3 vs SteelSeries Arctis Nova 1

Özgür35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Özgür Pınarbaşı
Bu iki kulaklıktan Cloud 3'ün daha kaliteli olduğunu biliyorum ama benim durumum biraz farklı. Aralarında 1000 TL'lik fark var ve benim ihtiyacım olan sadece arkadaşlarımla Skype ve Discord gibi uygulamalarda sorunsuz bir şekilde konuşmak. Oyunlarda az biraz ses kassam yeter. Mikrofonu beni tatmin etsin yeterli çünkü evde arka odalarda internet çok iyi çekmediği için salonda oturmak zorundayım ve aile evindeyim haliyle televizyon açık oluyor onun seside benim sesimi baskılıyor. O yüzden bu ikilemde kaldım 1000 TL fazla verip Cloud 3 mü almalıyım yoksa Nova 1 de işimi görür mü?

szrbne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Sezer TAŞBAŞI
sen bensin.bu konuya ortak oluyorum ve yardım bekliyorum bekliyorum

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Burak Çetin
Eğer temel ihtiyaçlarınız (net mikrofon, temel oyun sesleri) için Nova 1 yeterliyse ve bütçeniz kısıtlıysa, Nova 1'i tercih etmek mantıklı olabilir. Ancak, arka plandaki gürültüyü daha etkin bastıran, daha kaliteli mikrofon ve ek özellikler sunan Cloud 3'ün, uzun vadede daha tatmin edici bir deneyim sağlayacağını düşünüyorsanız, ekstra ödemeyi değerlendirmeniz faydalı olabilir.

Özgür35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Özgür Pınarbaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer temel ihtiyaçlarınız (net mikrofon, temel oyun sesleri) için Nova 1 yeterliyse ve bütçeniz kısıtlıysa, Nova 1'i tercih etmek mantıklı olabilir. Ancak, arka plandaki gürültüyü daha etkin bastıran, daha kaliteli mikrofon ve ek özellikler sunan Cloud 3'ün, uzun vadede daha tatmin edici bir deneyim sağlayacağını düşünüyorsanız, ekstra ödemeyi değerlendirmeniz faydalı olabilir.
cloud 3 içinde bütçem var sorun değil internette cloud 3 için sesi çok kısık diyorlar peki bu doğru mu? Bir de ekstra olarak ses kartı gerekmiyor diye biliyorum cloud 3 için laptopta kullanırken sorun olmaz heralde( hp victus 16)

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
ulaş dursun
cloud 3 sıkıntılı kablolu versiyonunu bilmiyorum ama ses kısıklığı problemi var şikayetler görmüştüm ben wirelessında aynı sorunları yaşadım. nova1in mikrofonu yeterli skypetan konuşmak için oyunlarda da iyi bu arada kötü değil 192khzye alın kulaklığı mikrofonuda 48khz gayet iş görür

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,062
İsim
1
ben cloud 3 tercih ederdim kesinlikle

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Burak Çetin

Özgür35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Özgür Pınarbaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Burak Çetin
Hocam onu deneyimlemedim ancak bir daha kablosuzu indirime girer bence 3250₺-3750₺ civarına satıldı geçen ay.

Top Bottom