Çözüldü✓ Hyperx cloud 3 wireless kulaklığımı garantiye nasıl gönderebilirim ?

Muhammedburak53

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
252
Merhaba arkadaşlar Hyperx Cloud 3 wireless ürünüm var ve geçen yıl temmuz ayında aldım ancak ürünü alalı 1 ay olduğunda ses kesiliyodu ve bazen kendiliğinden bağlantıdan çıkıyodu ama o zamanlar sorun olacağını pek düşünmemiştim şuanda bu sorunların şiddeti arttı dahada sık oluyor bazen de mikrofondan sesim gitmiyor. kendi sitesinden mail attım ama bazı arkadaşlar mailden dönmediler demiş instagramdan türkiye sayfasınada yazdım başka ne yapabilirim

Benzer sorunu yaşayan bi tanıdığım var, konuşmadığı zamanlar mikrofon kapanıyor ve konuşmaya başladığında ilk söyledikleri gelmiyor. Teyit almadan konuşmasına devam edemiyor. Ya ayarlarda bir şeyler var ya da şans eseri hatalı ürünler gelmiş ikinize de.

Bazı kullanıcılar, ayarlarında kapanma süresini ayarlama falan var diyordu. Bi kontrol edin. Çözüm olmazsa ;

Aldığın yer ile konuş, onlar tedarikçiye falan bir şekilde yollar.

Satıcıyla ya da garantisini sağlayan firmayla iletişime geçip kodla kargolamanız gerekmektedir

Benzer sorunu yaşayan bi tanıdığım var, konuşmadığı zamanlar mikrofon kapanıyor ve konuşmaya başladığında ilk söyledikleri gelmiyor. Teyit almadan konuşmasına devam edemiyor. Ya ayarlarda bir şeyler var ya da şans eseri hatalı ürünler gelmiş ikinize de.

Bazı kullanıcılar, ayarlarında kapanma süresini ayarlama falan var diyordu. Bi kontrol edin. Çözüm olmazsa ;

Aldığın yer ile konuş, onlar tedarikçiye falan bir şekilde yollar.
hocam arkadaşınızdaki gibi bi sorun yok ama bi anda bağlantı kopuyor bilgisayar ile bide arada sesim gitmiyor ama sadece oyunlardayken oluyor tam anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satıcıyla ya da garantisini sağlayan firmayla iletişime geçip kodla kargolamanız gerekmektedir
onu biliyorum hocam şuan kutu yanımda değil yarın eve gelince kutunun içindeki garanti belgesi ile bakıcam

Geri