Knk ben gayet memnunum bir kaç yerde ses seviyesi az diyeni gördüm bi uygulama ile ayar vericem kulaklık çağ atlıyorYüksek seste evet az fakat oyunları son ses oynamak mümkün değil.
Amaç müzik ise bu kulaklığın ilk amacı oyun, oyun içinse ses seviyesi yüksek.
Bangır bangır müzik dinlerim son ses film izlerim diyen almasın.
Son ses oyun oynayamazsınız o kadar düşük değil warzone da %45 de kullanıyorum en fazla üstünde silah sesleri araç sesleri vs. aşırı fazla oluyor.
Benim için gayet yeterli.Knk ben gayet memnunum bir kaç yerde ses seviyesi az diyeni gördüm bi uygulama ile ayar vericem kulaklık çağ atlıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
%100'de valorant oynuyordum tam ideal ne yüksek ne az geliyordu şimdi uygulama ile ayarı yaptım %50'de oynuyorum
Yüksek seste kulaklık yüksek desibellere ulaşıyor ? bangır bangır müzikte dinliyorum filmde izliyorum oyunda oynuyorum ?Yüksek seste evet az fakat oyunları son ses oynamak mümkün değil.
Amaç müzik ise bu kulaklığın ilk amacı oyun, oyun içinse ses seviyesi yüksek.
Bangır bangır müzik dinlerim son ses film izlerim diyen almasın.
Son ses oyun oynayamazsınız o kadar düşük değil warzone da %45 de kullanıyorum en fazla üstünde silah sesleri araç sesleri vs. aşırı fazla oluyor.
Hocam hayatımda ilkkez bu kulaklığı kullanmıyorum. Hs70 wireless var şuanda daha öncesinde rampage drop plus vardı daha unuttuğum nice marka model kullandım test ettim.Yüksek seste kulaklık yüksek desibellere ulaşıyor ? bangır bangır müzikte dinliyorum filmde izliyorum oyunda oynuyorum ?
CS oynarken ses seviyesini %50 de kullanıyorum film izlerken daha kısık ve DTS'i açıyorum
Sesi oldukça iyi kısık geliyor diyen olursa bir ayar paylaşcaktımmillet sağır olmuş sorunu kulaklıkta arıyor
Kulaklık şu anda kulağımda sesi %100 CS oynasam kulağım patlayacak müzik dinlerken %100 ses seviyeside çok fazla benim için %70 yukarısına çıkamıyorummillet sağır olmuş sorunu kulaklıkta arıyor
hiç bir ayar yapmadan bile full sesi kullanamıyorumSesi oldukça iyi kısık geliyor diyen olursa bir ayar paylaşcaktım
dtx filan boşmuş valla ben bir uygulama gördüm şimdi paylaşıyorumBuna bakın fakat ben mono sesi kapatıp dtxi açmadan kullanıyorum.Rehber - HyperX Cloud III Wireless Kulaklıklar için En İyi Ayarlar
HyperX Cloud III Wireless Kulaklıklar için En İyi Ayarlar Merhaba arkadaşlar, HyperX Cloud III Wireless kulaklıklar, muhteşem bir ses deneyimi sunuyor. Ancak en iyi performansı almak için birkaç ince ayar yapmanız gerekiyor. İşte size rehber: 1. Ngenuity Yazılımını Yükleyin ve Güncelleyin...forum.donanimarsivi.com