Neler Yeni

Çözüldü✓ Hyperx cloud 3 wireless mı steelseries arctis 7+ wireless mı

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,824
İsim
Kerem Çavuş
hocam uzun yıllar kullanmak istiyorum kulaklığı razerın kalitesinden emin olamıyorum daha önce hem kulaklık hem mouse olarak sıkıntı yaşadım
malzeme kalitesi olarak biraz zayıf gerçekten ama ses kalitesi ve konforundan şu anlık baya memnunum , hyperx cloud 3 alınabilir o zaman

furrQyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Furkan Kılıç
malzeme kalitesi olarak biraz zayıf gerçekten ama ses kalitesi ve konforundan şu anlık baya memnunum , hyperx cloud 3 alınabilir o zaman
teşekkür ederim dostum tercihimi hyperxten yana kullanacağım sanırım

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
XXXX
neden sizce hocam
aktif olarak kulanıyorum kulaklığı istediğin gibi ozelleştirabiliyorsun müzik konusu olsun ses kasma olsun her oyu için ayrı ayrı ozelleştirebilirsin bu kulaklıktan 2 kere aldım1 tanesini kırdım diğer aldığımıda aktif olarak kulanıyorum mikrofon konusunda biraz tatmin etmez onun dışında harika bi kulaklık eğer alırsan yaz bana kulaklık ayarlarını atarım hyperx dan 2k daha ucuz

furrQyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Furkan Kılıç
aktif olarak kulanıyorum kulaklığı istediğin gibi ozelleştirabiliyorsun müzik konusu olsun ses kasma olsun her oyu için ayrı ayrı ozelleştirebilirsin bu kulaklıktan 2 kere aldım1 tanesini kırdım diğer aldığımıda aktif olarak kulanıyorum mikrofon konusunda biraz tatmin etmez onun dışında harika bi kulaklık eğer alırsan yaz bana kulaklık ayarlarını atarım
detaylı araştırıyorum hocam steelseries alırsam mutlaka ulaşırım size

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,226
Üyeler
170,500
Son üye
lackduen
Top Bottom