tabi hocam atarım
rica ederim mükemmel ayarlar gerçekten sanki başka kulaklık takmışım gibi değişti ses kalitesi şakasızçok sağ ol dostum
sesi arttı ama kalitesi düşmemiştir umarım çünkü bahsettiğim gibi pro seviyede valorant oyuncusuyum benim için ekstra önemlirica ederim mükemmel ayarlar gerçekten sanki başka kulaklık takmışım gibi değişti ses kalitesi şakasız
hocam bende pubg oynuyorum yani daha duyamadığım bir şey olmadı çoğu yayıncı kullanıyor zaten kulaklığı bu ayarlar sizi sarmazsa onların ayarları kullanırsınızsesi arttı ama kalitesi düşmemiştir umarım çünkü bahsettiğim gibi pro seviyede valorant oyuncusuyum benim için ekstra önemli
kesinlikle c3 tavsiye ederim şarjı inanılmaz gidiyor ve csde çok daha iyi performans aldımhangisini kullanıyorsunuz hocam bu ikisi arasında çok kaldım
hocam şarjı rahat günde 3 saat kullanan birisine vs 2 hafta gider ve aşırı rahat kulaklık 13 saat kullandığımda oldu sıfır ağrı acı bir şey yoktu kulaktakesinlikle c3 tavsiye ederim şarjı inanılmaz gidiyor ve csde çok daha iyi performans aldım
bi tek pedlerini beğenemedim temudan 100 liraya file ped alacağımhocam şarjı rahat günde 3 saat kullanan birisine vs 2 hafta gider ve aşırı rahat kulaklık 13 saat kullandığımda oldu sıfır ağrı acı bir şey yoktu kulakta![]()
aynen hocam kulaklık globalde çok popüler olduğundan böyle ıvır zıvır parça bulması kolay pedleride beni absürt rahatsız etmedi ama tabi ki de yazın görmek lazımbi tek pedlerini beğenemedim temudan 100 liraya file ped alacağım
steel ses kasma açısından cloud 3 e göre baya zayıf daha mantıklı olur hocam , alternatif ürün düşünürseniz barracuda x öneririmhocam pro seviyede fps oynuyorum o yüzden bi tık daha hyperx ağır basıyor sanki
Mesaj otomatik birleştirildi:
dolby sanırım driver tarzı bişi dimi hocam tam bilmiyorum
hocam uzun yıllar kullanmak istiyorum kulaklığı razerın kalitesinden emin olamıyorum daha önce hem kulaklık hem mouse olarak sıkıntı yaşadımsteel ses kasma açısından cloud 3 e göre baya zayıf daha mantıklı olur hocam , alternatif ürün düşünürseniz barracuda x öneririm