Neler Yeni

Hyperx cloud alpha s vs Cloud II

jouly

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba.Uzun süredir kullandığım rampage marka kulaklığı artık değiştirmek istiyorum.Bütçem 1250 tl.Uzun süredir cloud II almayı istiyordum ama biraz araştırmama göre galiba yeni model cloud alpha s çıkmış.Fakat biraz kullanıcı yorumlarını okudum ve cloud alpha s'in ses seviyesi cloud II den düşük olduğunu söylüyorlar.Cloud II yi deneme fırsatım olmuştu ve çok tatmin etti.Sizce hangisini alayım bu aradaki ses farkı sizce ne kadar bir fark olur.Benim içimden geçen cloud alpha s.Şimdiden tavsiyeniz için teşekkürler.

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Arkadaşlar merhaba.Uzun süredir kullandığım rampage marka kulaklığı artık değiştirmek istiyorum.Bütçem 1250 TL.Uzun süredir cloud II almayı istiyordum ama biraz araştırmama göre galiba yeni model cloud alpha s çıkmış.Fakat biraz kullanıcı yorumlarını okudum ve cloud alpha s'in ses seviyesi cloud II den düşük olduğunu söylüyorlar.Cloud II yi deneme fırsatım olmuştu ve çok tatmin etti.Sizce hangisini alayım bu aradaki ses farkı sizce ne kadar bir fark olur.Benim içimden geçen cloud alpha s.Şimdiden tavsiyeniz için teşekkürler.
İkisini de kullandım alpha s de yeni model ses kartı kullanılıyor ve ses cidden çok düşük. Oyunda ayak seslerini duymak imkansız. Rahatlık ve ses kalitesi olarak cloud 2 den daha iyi fakat harici bir ses kartı kullanman gerekiyor. Ben usb ses kartı kullanıyorum.

Caelius

80+ Silver
Arkadaşlar merhaba.Uzun süredir kullandığım rampage marka kulaklığı artık değiştirmek istiyorum.Bütçem 1250 TL.Uzun süredir cloud II almayı istiyordum ama biraz araştırmama göre galiba yeni model cloud alpha s çıkmış.Fakat biraz kullanıcı yorumlarını okudum ve cloud alpha s'in ses seviyesi cloud II den düşük olduğunu söylüyorlar.Cloud II yi deneme fırsatım olmuştu ve çok tatmin etti.Sizce hangisini alayım bu aradaki ses farkı sizce ne kadar bir fark olur.Benim içimden geçen cloud alpha s.Şimdiden tavsiyeniz için teşekkürler.
Anakartindaki ses karti iyiyse alpha al
Ses karti iyi degilse cloud 2 al
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alpha s alma cloud 2 daha iyi

kırmızışarapp

80+ Silver

jouly

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisini de kullandım alpha s de yeni model ses kartı kullanılıyor ve ses cidden çok düşük. Oyunda ayak seslerini duymak imkansız. Rahatlık ve ses kalitesi olarak cloud 2 den daha iyi fakat harici bir ses kartı kullanman gerekiyor. Ben usb ses kartı kullanıyorum.
Anakartindaki ses karti iyiyse alpha al
Ses karti iyi degilse cloud 2 al
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alpha s alma cloud 2 daha iyi
anakartım msi b450 m a pro max .

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,286
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
C-II al geç.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,229
İsim
.
Vallah hocam eskiyi meskiyi geç cloud 2 hala çok iyi efsane.
Cloud 2 tercih ederim

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Cloud 2yi öneririm. Ses aralığı yüksek olduğu için fazlasıyla tatmin ediyor. Eskilik bir durum da yok. Hala kendi fiyat bandında kalitesini koruyan bir model.

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Emir
yıllardan beri cloud 2 kullanıyorum gayet memnunum. Yine kulaklık alıcak olsun cloud 2 alırdım

Eld037

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Furkan Aşlakcıoğlu
yıllardan beri cloud 2 kullanıyorum gayet memnunum. Yine kulaklık alıcak olsun cloud 2 alırdım
Ben de 4 sene Cloud versiyonunu kullandım. Kablosuz kulaklıkları deneyimlemek istediğim için Corsair Void Elite Wireless aldım fakat memnun değilim Hyperx kalitesi bir farklı. Sonraki kulaklığımı kesinlikle Hyperx alacağım fakat Cloud 2 yerine Alpha S almak daha mantıklı. Müzik ve film izlerken pek tatmin etmiyor Cloud 2. Artı kimisinde dip ses problemi oluyor.

Top Bottom