Hyperx Cloud Alpha S vs Razer Kraken TE

mSilver

80+
Reaksiyon skoru
22
Merhaba.
Hyperx Cloud Alpha S almıştım fakat kutuyu açıp ses kartı tuşları üzerinde parmak izlerini görünce anında doğru düzgün incelemeden kutulayıp iade ettim. Kablo bağlarını bile açmadan kasanın önündeki USB portuna takıp 1-2 müzik dinledim sadece. Sesini o kadar beğenmedim açıkçası. Oyun performansını test etme imkanım olmadı.

Asıl sorum şu. Ben Alpha S'i 950₺ gibi bir fiyata almıştım. Ben aldıktan sonra fiyatı uçtu. Şu an iadeden vazgeçip değişim isteme imkanım var.
Ya da 500 ₺ ye itopyadan Razer Kraken TE alıp 450 ₺ cebime kalması durumu var.

Sizce hangisini tercih etmeliyim. Zamanım kısıtlı. Alpha S iade olursa aynı fiyattan bir daha alamam yüksek ihtimal anlık olarak fiyatı 1200₺
Hangisi ile daha iyi ses kasılır?

Hyperx cloud Alpha S kulaklığı 1200TL fiyatı asla haketmeyen bir kulaklık. Logitech g pro x öneririm, mikrofonu oldukça kaliteli.

Merhaba.
Hyperx Cloud Alpha S almıştım fakat kutuyu açıp ses kartı tuşları üzerinde parmak izlerini görünce anında doğru düzgün incelemeden kutulayıp iade ettim. Kablo bağlarını bile açmadan kasanın önündeki USB portuna takıp 1-2 müzik dinledim sadece. Sesini o kadar beğenmedim açıkçası. Oyun performansını test etme imkanım olmadı.

Asıl sorum şu. Ben Alpha S'i 950₺ gibi bir fiyata almıştım. Ben aldıktan sonra fiyatı uçtu. Şu an iadeden vazgeçip değişim isteme imkanım var.
Ya da 500 ₺ ye itopyadan Razer Kraken TE alıp 450 ₺ cebime kalması durumu var.

Sizce hangisini tercih etmeliyim. Zamanım kısıtlı. Alpha S iade olursa aynı fiyattan bir daha alamam yüksek ihtimal anlık olarak fiyatı 1200₺
Hangisi ile daha iyi ses kasılır?
Kraken TE kullanıyorum. Şu ekonomide 750'ye kadar alınabilir. Ürünün piyasada rakibi Void Elite,ses seviyesi gayet yeterli.THX açıldığında ses kalitesinde kayıp oluyor ama açmasanızda gayet rahat ses kasabilirsiniz.

Hyperx cloud Alpha S kulaklığı 1200TL fiyatı asla haketmeyen bir kulaklık. Logitech g pro x öneririm, mikrofonu oldukça kaliteli.
950₺ ye almıştım. Değişim talep edebilirim. Ancak iade olursa daha sonra güncel fiyattan almam gerekecek.
Logitech 1300₺ şu an beni aşıyor.
İki seçeneğim var. Ya Alpha S için değişim isteyeceğim ya da iade edip Kraken TE alacağım 500₺ ye (o da son 20 adet kaldı indirimli)

Geri