HyperX Cloud Alpha - ses kartı yeterliliği

Anladım, dediğim gibi benimki sadece dayanağı olmayan hissiyattı. Peki mevcut ses kartımla Cloud Alpha alsam iyi bir ses performansı alabilir miyim? Yoksa Cloud 2 mi önerirsiniz.
Post automatically merged:

Anakart modeline Tulpar T5 V19.2 yazıyor.
Alıntıyı görüntüle
Sanmıyorum iyi olduğunu, Alpha'ya yetmez gibi.
Kraken TE ya da Cloud ll bakın.

Anladım, dediğim gibi benimki sadece dayanağı olmayan hissiyattı. Peki mevcut ses kartımla Cloud Alpha alsam iyi bir ses performansı alabilir miyim? Yoksa Cloud 2 mi önerirsiniz.

Anakart modeline Tulpar T5 V19.2 yazıyor.
Alıntıyı görüntüle
sisteminizde intelin kendi ses yongası var çok güçlü değil tatmin etmemesi olası cloud 2 öneriyorum

öyle bir durum var thx yazılımı kraken te de 20 dolar o dediğin thx değil kullandığın razer synapse
thx kulanmadığın için yazılım sorunu yok sen şu an kulaklığı razer kraken te gibi değil kraken gibi kullanıyorsun @Furkan Aslan 'a da sorabilirsin thx için 20 dolar fazla vermek gerekiyor razera çekingen filan davranmıyorum cloud 2 almak daha mantıklı thxsiz razer kraken teden al bak 20dolar https://www.razer.com/p/RZ11-13000-0001
Alıntıyı görüntüle

anakartın nedir

ben zaten kraken te önermiyorum thx için 20 dolar lazım ve thx yazılımı fps düşürüyor
thx ben aldığımda bedava idi şu anki durumu bilmiyorum

Son noktayı Söyle koymak istiyorum
Cloud2 de
Razer kraken TE de birbirinden güzel 2 kulaklık
Razer daha yeni nesil sürücü ve THX ile bir adım daha önde sadece ama ikiside fiyatını sonuna kadar hakeden asla üzmeyecek kulaklıklar hangisinin şeklini beğenirsen onu almalısın

Alıntıyı görüntüle

ikisinide kullandım ancak Razer almaya karar verdim yazılımla ilgili performans sorunları vesaire de düzelmiş gayet akıcı bir yazılımı var ses kartının üstünde fonksiyonel tuşlarda var.
Deri pedleri olmasına rağmen soğutmalı ped kullandıkları için 10 saat a varan kullanımda hiç terletme yaşamadım rehber bölümünde de kulaklıkla ilgili deneyimlerimi anlattım ilgilenirsen bakabilirsin

İnsanların hyperX in önermelerinin sebebi Razer markasına karşı çekingen davranmaları bu konuyu 1 1.5 yıl önce konuşsaydık bende hyperX diyebilirdim ama 2021 yılında razer öneriyorum
10 saat mi şaka mı yapıyorsunuz ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,875
Üyeler
190,995
Son üye
Furking0703
Geri